Die tweede camera is om pakjes in de gaten te houden

maximus doorbell 05 cr

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Tweede camera laat je pakketjes op je veranda zien Ingebouwd nachtlampje Robuuste constructie

nadelen

Beperkte instellingen voor detectie en terugkijken zonder betaald abonnementVereist laagspannings-deurbelbedradingHardware en detectiesoftware worden geproduceerd door verschillende bedrijven

Ons oordeel

De Maximus Answer Video Doorbell biedt een tweede camera om je pakketten in de gaten te houden, maar je moet een abonnement betalen om het volledige voordeel te krijgen.

Prijs bij beoordeling

$ 199,99

Beste prijzen vandaag

Amazone

$ 165,00

Vrij

De meeste videodeurbellen hebben een fisheye-groothoeklens waarmee je bijna van links naar rechts voor je huis kunt kijken, maar ze dekken meestal niet zo goed van boven naar beneden. Dat betekent dat een pakket dat bij uw deur is achtergelaten, mogelijk uit het zicht van de camera is. De Maximus Answer DualCam Video Doorbell omzeilt dit door camera’s te hebben: een gericht om bezoekers aan de voorkant van uw huis te dekken en een andere die naar beneden wijst om u een duidelijk beeld te geven van alles op uw veranda.

De dubbele camera’s werkten verrassend goed tijdens mijn beoordelingsperiode. De afbeeldingen van beide zijn opgesteld om een ​​min of meer volledig beeld te geven van het gebied voor uw deur en uw veranda. Toen een pakket bij mij thuis werd afgeleverd, kon ik de bezorger zien aankomen, het neerleggen en weglopen. En de hele tijd dat het daar zat, kon ik het zien. Je kunt elke camera digitaal inzoomen, maar niet genoeg om het adreslabel op een doos bij je deur te zien.

Deze recensie maakt deel uit van TechHive’s berichtgeving over de beste videodeurbellen, waar je recensies van concurrerende producten vindt, plus een kopersgids voor de functies waarmee je rekening moet houden bij het winkelen.

maximus deurbel 09

Een verrassend handige toevoeging aan de camera is een paar LED-lampjes die uw veranda naar beneden kunnen verlichten. Dit is handig om ‘s nachts een beter camerabeeld te krijgen, maar ze kunnen ook worden geprogrammeerd om in de schemering aan en uit te gaan bij zonsopgang om een ​​continue, lage verlichting te bieden.

Ik was verrast hoe goed dit eruitzag toen ik ‘s nachts mijn voordeur naderde en ze uiteindelijk aanhield. Als u echter in een gebied woont waar veel pakketdiefstallen plaatsvinden, kunnen de lichten een wachtend pakket mogelijk zichtbaarder maken dan anders het geval zou zijn. Als u een pakket op uw veranda kunt zien liggen, voorkomt u niet dat iemand het steelt, hoewel u wel forensisch bewijs krijgt dat u aan de politie kunt overleggen.

De Answer DualCam installeren

Toen ik de camera uitpakte, werd ik verward door verschillende bedrijfs- en merknamen op de verpakking, en het is de moeite waard om deze te begrijpen. Maximus is een merknaam die wordt gebruikt door Jiawei Technology, gevestigd in Shenzhen, China. Het detectiesysteem wordt aangeboden door een ander bedrijf: Kuna Systems. Kuna is gevestigd in Californië en de detectie-engine wordt gebruikt in smart home-producten die op de markt worden gebracht onder zijn eigen merk en die van Maximus en VuPoint Solutions, onder de merknaam Toucan. Over Toucan gesproken, VuPoint heeft een deurbel op batterijen met een verticale groothoeklens die is ontworpen om pakketten op uw punt in het gezichtsveld te houden. We hebben de Toucan-deurbel op CES gezien en zijn deze aan het beoordelen.

maximus deurbel 08 cr

De Answer DualCam is afhankelijk van een 12-24 AC-voeding – typisch voor deurbellen in de VS – dus de meeste mensen zullen een bestaande deurbel vervangen. Als je huis geen deurbel heeft en je geen zin hebt om kabels te trekken, moet je een model op batterijen kopen, zoals de Ring Video Doorbell 2.

Het vervangen van mijn deurbel door de DualCam was in ieder geval eenvoudig. Je moet eerst een gong-connector op je bestaande deurbel installeren, en dan is het net zo eenvoudig als het verwijderen van de oude deurbel, het installeren van een plaat om de nieuwe te bevestigen en de twee draden aan te sluiten op een paar schroefklemmen aan de achterkant van het nieuwe apparaat . Maximus levert ook een montagewig, zodat de deurbel bij een beter zicht beter naar de veranda kan worden gericht.

De deurbel maakt verbinding met wifi (2.4- of 5GHz) en de verbinding tussen de deurbel en je thuisnetwerk is versleuteld met 256-bit AES-encryptie.

maximus deurbel 01

De deurbel biedt twee manieren om beweging te detecteren: door de gebruiker ingestelde bewegingszones en een op abonnementen gebaseerd “AI” -systeem dat mensen en voertuigen probeert te detecteren. Ik begon met het gebruik van de bewegingszones van “interessegebieden” en het was hopeloos. Mijn voordeur kijkt uit op een woonstraat en auto’s passeren elke minuut of zo. De detectie werd de hele tijd geactiveerd. Zelfs toen ik het hele straatgebied deselecteerde (zie de afbeelding hieronder, het blauwe gebied is het gebied dat is geselecteerd voor bewegingsdetectie), activeerde de camera nog steeds zo veel dat het nutteloos was.

Ik nam contact op met Maximus en zij adviseerden dat ik het “Kuna AI”-systeem moest proberen en dat loste inderdaad alle problemen op. Het systeem heeft verschillende detectie-instellingen voor mensen en voertuigen, en elk kan verschillende detectiezones dekken. Er is ook een instelling voor “minder, standaard of meer” gebeurteniswaarschuwingen.

Kortom, de Kuna AI-detectie loste het grootste probleem op dat ik had met de camera: te veel nutteloze waarschuwingen.

maximus deurbel 07

Maar er is een belangrijke addertje onder het gras waar potentiële kopers op moeten letten: Kuna AI is niet inbegrepen in de prijs van de Answer DualCam. De op abonnementen gebaseerde service kost $ 5 per maand voor één compatibele beveiligingscamera, $ 10 per maand voor maximaal vier camera’s of $ 20 per maand voor maximaal acht camera’s. De service wordt voor een heel jaar gefactureerd, maar u kunt een pro-rata restitutie krijgen als u annuleert voordat het jaar om is.

Waar het op neerkomt:

Dus als je hoopt dit zonder abonnement te gebruiken en je deurbel wordt ergens in de buurt van je straat geïnstalleerd, dan werkt de videodeurbel van Maximus mogelijk niet voor jou. Houd, zoals bij alle abonnementen, rekening met de langetermijnkosten van het systeem wanneer u deze beslissing neemt. De deurbel kost $ 200, maar de totale kosten van het kopen en gebruiken voor 5 jaar zullen $ 500 zijn.

Als je het prima vindt om een ​​abonnement te betalen, werkt het Kuna AI-systeem geweldig en de Answer DualCam-videodeurbel van Maximus zou je tevreden moeten stellen.

Martyn Williams produceert technologienieuws en productrecensies in tekst en video voor PC World, Macworld en TechHive vanuit zijn huis buiten Washington DC. Hij werkte eerder voor IDG News Service als correspondent in San Francisco en Tokio en deed verslag van technologienieuws uit Azië en Europa.

0 Shares:
You May Also Like