Deze veelzijdige robotstofzuiger dweilt ook vloeren, en vandaag 30% korting

proscenic m6 pro alexa copy

Het is lente en iedereen heeft wel eens aan het opruimen. Maar als je meer van het idee van een schoon huis houdt dan van je huis, kan Amazon’s deal van de dag een groot deel van de last wegnemen. Je kunt de Proscenic M6 Pro robotstofzuiger / dweilhybride krijgen voor $ 230 in plaats van de gebruikelijke $ 329. Dit is de eerste keer dat de robovac – die we hebben beoordeeld en waar we van hielden – in de uitverkoop is sinds deze eerder dit jaar werd gelanceerd, en het is een geweldige prijs voor robovac, laat staan ​​​​een die ook je vloeren kan laten glanzen.

“De M6 Pro maakte indruk op mij met zijn grondige reiniging en eenvoudige bediening”, zeiden we in onze 4-uit 5-sterrenreview in maart. “Ik had nooit het gevoel dat ik erop moest passen terwijl het zijn werk deed en ik kon erop vertrouwen dat mijn vloeren er beduidend beter uit zouden zien tegen de tijd dat het klaar was. Als je zowel harde vloeren als vloerbedekking in je huis hebt en een robotstofzuiger wilt die de schoonmaakbehoeften van beide effectief kan balanceren, staat de M6 Pro op de shortlist van degenen die kunnen leveren.

Genoeg gezegd, maar het is ook de moeite waard om erop te wijzen dat de dweilmogelijkheden vooral schitteren dankzij de uniek ontworpen watertank van de Proscenic M6 Pro, die meer water vasthoudt dan concurrerende opties. Met de app van de robovac (die een kleine leercurve heeft maar niet verschrikkelijk is) kun je ook bepalen hoeveel water er naar de dweildoek wordt gedistribueerd, zodat je de prestaties kunt aanpassen aan het niveau van opgebouwd vuil, en de M6 Pro gebruikt een Y-vormig reinigingspad waarmee het drie keer langs elk deel van de vloer kan voor een diepere reiniging.

Als je geen dweilfunctie nodig hebt, kan onze gids voor de beste robotstofzuigers je verwijzen naar even spectaculaire producten die puur gericht zijn op het opzuigen van vuil.

Dit is een geweldige, veelzijdige robovac die onze hartelijke aanbeveling verdient voor de volle prijs. De deal van vandaag maakt het een no-brainer. Zorg er echter voor dat je het snel pakt. Net als de koets van Assepoester, verdwijnt deze verkoop om middernacht.

[Today’s deal: Proscenic M6 Pro robot vacuum/mop hybrid for $230 at Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like