Deze uitstekende robotstofzuigers zijn tegenwoordig voor altijd lage prijzen

ilifea9

Aangezien we tegenwoordig allemaal veel meer tijd thuis doorbrengen, waarom zou u dan niet van de gelegenheid gebruik maken om uw huis op te ruimen? Of laat liever iets anders het voor je doen. Amazon organiseert vandaag een uitverkoop van robotstofzuigers met een aantal altijd lage prijzen voor de best beoordeelde iLife- en Shark Ion-stofzuigers.

Ten eerste hebben we de iLife A9 voor $ 160. Verwijder de niet-productlink van ongeveer $ 227. We hebben deze robotstofzuiger afgelopen oktober beoordeeld en geven hem vier van de vijf sterren. Het beschikt over cameranavigatie en kaarten, bediening via smartphone-app en de vuilnisbak is zo ontworpen dat er geen rommel achterblijft. “Ik vond bijna alles leuk aan de iLife A9. Het ziet er mooi uit, ik hoefde niet te babysitten terwijl het werkte, en het heeft mijn vloeren en tapijt uitstekend schoongemaakt, “zei onze recensent.

De volgende in de uitverkoop is de iLife V8s voor $ 143. Verwijder niet-productlink in plaats van de gebruikelijke $ 220. Dat is niet helemaal het laagste punt ooit, maar het komt heel dichtbij. Deze robotstofzuiger heeft een dweilfunctie, een vuilnisbak van 750 ml en een lcd-scherm voor eenvoudigere bediening. En tot slot kun je ook een Shark Ion AV751-robotstofzuiger scoren voor $ 150. Verwijder niet-productlink van $ 220. Het beschikt over smartphone-app-bediening, werkt met Google Assistant en Alexa voor spraakbesturing en heeft een looptijd tot 120 minuten op een enkele batterijlading.

Dus spaar uw armen en benen en laat een robot het vegen en stofzuigen voor u doen – zonder een arm en een been te betalen.

0 Shares:
You May Also Like