Deze supergoedkope beveiligingsoplossing voor de voordeur maakt geen indruk

kangaroo photo doorbell

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Geen bedrading nodig Werkt op AAA-batterijen Zeer goedkoop

nadelen

Zeer slechte beeldkwaliteit Streamt of neemt geen video op Geen tweerichtingsaudio voor bezoekers aan uw deur

Ons oordeel

De Kangaroo Doorbell Camera is de goedkoopste slimme deurbel op de markt, maar door de slechte beeldkwaliteit en beperkte functies is het geen koopje.

Toen de Kangaroo Doorbell-camera voor het eerst werd aangekondigd, leek de prijs een typfout: $ 20. Na het een week te hebben bekeken, kan ik bevestigen dat je zeker krijgt waar je voor betaalt. Het bedrijf sloeg de spijker op de kop op het gebied van gebruiksgemak en industrieel ontwerp; helaas is de beeldkwaliteit slechts .

Dat is ironisch omdat het bedrijf zegt dat het het ontwerpproces begon door “geobsedeerd te zijn door wat de essentiële beveiligings- en meldingsfuncties zijn die je nodig hebt (en wat overbodig is).”

Ik zou zeggen dat de mogelijkheid om te zien wat er aan je deur gebeurt misschien wel de meest essentiële functie is, maar het is degene die het meest wordt aangetast in deze deurbel.

kangoeroe deurbel camera in de hand

Om kosten te besparen en de prijs van $ 20 te halen, maakt de camera foto’s – hij streamt of legt geen video vast. Wanneer het beweging detecteert, neemt het een reeks afbeeldingen en hecht deze aan elkaar om een ​​videobestand te maken. Video is niets anders dan een reeks beelden, dus de theorie is solide, maar de uitvoering van Kangaroo ontbreekt. Het resulterende bestand is slechts twee seconden springerige video van vijf frames per seconde.

Om het nog erger te maken, kan de camera niet goed omgaan met fel zonlicht (zelfs als de zonlichtmodus is ingeschakeld), heeft hij een slechte kleurweergave en is de frame stitching zo slecht dat het lijkt op glitchy video.

Hier is een video waarin ik uit mijn auto stap (je zult waarschijnlijk een paar keer op de afspeelknop moeten drukken om een ​​idee te krijgen van wat er is vastgelegd).

En hier is een video waarin ik naar mijn auto loop.

De videobestanden hebben een resolutie van 480 x 640 pixels, wat een verticaal georiënteerde standaarddefinitieafbeelding is. Dat is al een veel lagere resolutie dan veel concurrerende camera’s, maar het wordt nog verergerd door de slechte belichtingsregeling, de slechte kleurweergave en de glitches.

De deurbel doet het iets beter als er iemand aan je deur komt en op de deurbel drukt. Ze staan ​​meestal vrij stil en dicht bij de camera wanneer ze dat doen, dus het is mogelijk om te onderscheiden wie de persoon is, maar de kwaliteit is nog steeds slecht.

Mijn score voor dit product zou nog lager zijn, maar het bedrijf heeft wel een paar dingen goed gedaan.

Installatie

Deze camera was een makkie om te installeren. Uit de doos is er een handig tabblad met een lijst met herinneringen over wat er nodig is voordat de camera wordt geïnstalleerd. Als u aan het lipje trekt, wordt het stroomcircuit voltooid en wordt de camera ingeschakeld. Het koppelen met mijn smartphone ging moeiteloos.

kangoeroe deurbel camera treklipje

Het werkt op drie AA-batterijen, die zijn inbegrepen, dus het is klaar om uit de doos te gaan. Kangaroo zegt dat die drie batterijen een jaar of langer meegaan. In mijn test duurden ze .

Het wordt geleverd met een grote plakstrip aan de achterkant om het aan je muur te bevestigen, of er is een optie om een ​​inschroefbare beugel te gebruiken voor een meer permanente bevestiging. (Merk op dat in een TechHive-test van Kangaroo’s bewegingssensoren in een garage, de plakstrips na ongeveer een maand faalden. De camera werd zo lang niet getest.)

Na de voortijdige dood van de batterijen, opende ik de camera om ze te vervangen en vond een kleine hoeveelheid vocht binnenin. Er was de vorige avond een bijzonder zware onweersbui geweest, dus dit was zorgwekkend, hoewel niet in strijd met de IP54-classificatie van de camera, die “beperkte bescherming tegen het binnendringen van stof en bescherming tegen opspattend water” mogelijk maakt. Om zeker te zijn, lijkt het niet waterdicht en het bedrijf beweert ook niet dat dit het geval is. (Je kunt meer lezen over IP-classificaties in dit verhaal.)

kangoeroe deurbel camera waterpenetratie

In gebruik

Afgezien van de slechte videokwaliteit, was de bewegingsdetectie van de Kangaroo Doorbell Camera voldoende. Het heeft geen enkele bewegingszone of instelling buiten een schakelaar om een ​​brandpunt tussen 8 voet en 16 voet te selecteren. De app bevat optimistisch een afstandsschuifregelaar, maar deze heeft slechts twee posities en niets daartussenin.

Bewegings- en deurbelmeldingen kwamen snel, wat goed was, maar ze gingen niet altijd gepaard met beelden. Meerdere keren opende ik de waarschuwing om een ​​zwart scherm en een bericht “video voorbereiden” te zien. Omdat de camera alleen foto’s maakt, is er geen functie om live naar buiten te kijken of met iemand bij je voordeur te praten.

Er is een nachtmodus met een gevoeligheidsinstelling, maar beelden die ‘s nachts zijn gemaakt, waren net zo slecht als overdag. Het legde me vast terwijl ik voor de camera liep, maar voor een ongetraind oog had ik gemakkelijk Bigfoot kunnen zijn.

Gevolgtrekking

De hele ervaring met deze camera is er een van teleurstelling. Kangaroo lijkt te veel te hebben gesneden in zijn streven naar een prijs van $ 20. Aan de ene kant is het verbazingwekkend wat ze hebben gedaan voor de prijs; aan de andere kant lijkt het een prijs die het niet waard is om na te streven voor zo’n strompelend product. Misschien had het toevoegen van een extra paar dollar aan het prijskaartje hen in staat gesteld een beter apparaat te maken; als dat het geval is, is het jammer dat ze dat niet deden.

Niet iedereen kan $ 100 of $ 200 betalen voor een videodeurbel, dus sommigen zullen de Kangaroo Doorbell Camera verleidelijk vinden. Ik adviseer weg te blijven. Het is beter om wat meer geld te besparen en een tweedehands Ring-deurbel te kopen.

0 Shares:
You May Also Like