Deze slimme weegschaal is te koop voor $ 21

posture scale

Door sluitingen en lockdowns van sportscholen is het moeilijker geworden om gezond te blijven. Maar dat betekent niet dat we het niet op zijn minst kunnen proberen, en een goede digitale weegschaal kan daarbij helpen. Vandaag kun je op Amazon een slimme weegschaal van Posture pakken voor $ 21. Verwijder niet-productlink, lager dan een catalogusprijs van $ 30.

Deze digitale weegschaal belooft gegevens voor 11 verschillende gezondheidsindicatoren: gewicht, BMI, lichaamsvetpercentage, visceraal vet, lichaamswater, skeletspiersnelheid, spiermassa, botmassa, eiwit, BMR, lichaamsleeftijd. Eerlijk gezegd zouden we geen enkele slimme weegschaal vertrouwen om gegevens vast te leggen over botmassa, eiwit, visceraal vet en een heleboel andere statistieken, laat staan ​​een weegschaal in deze prijscategorie. Dat gezegd hebbende, het is fijn om een ​​weegschaal te hebben die je gewicht en BMI-gegevens naar een mobiele app kan sturen, en we vertrouwen erop dat dit Posture-model dat kan.

Bovendien, kom op. Kijk naar de prijs.

Je hebt toegang tot je gegevens met de verbonden Fitdays mobiele app, die bijhoudt hoe metingen in de loop van de tijd veranderen. Bovendien kunt u maximaal 24 gebruikersprofielen maken, dus als uw hele huishouden de weegschaal tijdens hun fitnessreizen wil gebruiken, kan elke persoon zijn eigen mobiele tracking maken en zal het verschillende gebruikers herkennen wanneer ze erop stappen.

Deze digitale weegschaal is een populaire keuze op Amazon, met een zwarte versie van gemiddeld 4,7 sterren op 5 over meer dan 7.000 gebruikersrecensies. Er is ook een witte versie voor $ 25Verwijder niet-productlink.

[ Today’s deal: smart scale from Posture for $21Remove non-product link. ]
0 Shares:
You May Also Like