Deze slimme sproeier met 8 zones van ons favoriete merk houdt gras groen voor $ 125

rachior3e

Als je het ons vraagt, is het gazon besproeien een ondankbare karwei, en zoals we al eerder zeiden, “het is meestal verspillend als het wordt gedaan met een tuinslang in de ene hand en een biertje in de andere.” Vandaag kun je die slang net op tijd voor de zomer dumpen met een deal vandaag bij Amazon (we zullen niet beoordelen of je het bier houdt).

De online retailer verkoopt de 8-zone Rachio R3e Wi-Fi-sprinklercontroller voor $ 125 als je de kortingsbon van $ 5 onder de prijs op de productpagina knipt. Dat is $ 25 goedkoper dan de $ 150 waarvoor het gewoonlijk wordt verkocht.

De Rachio R3e is een lagere versie van onze favoriete slimme sprinklercontroller, de Rachio 3. Hij heeft echter nog steeds veel te bieden, waaronder Amazon Alexa-ondersteuning, een mooie app, automatische bewateringsmogelijkheden en een Weather Intelligence-functie die detecteert wanneer het is te nat om uw gazon water te geven.

Deze meer betaalbare Rachio slimme sprinkler mist een paar extra functies in vergelijking met zijn grotere broer, waaronder de Weather Intelligence Plus-functie die gegevens van het weerstation combineert om te bepalen wanneer het te nat is om water te geven, of dat harde wind het besproeien minder effectief maakt. De R3e mist ook Flex Daily-planning, Yard Map en Apple HomeKit-ondersteuning. Als je die robuustere functies wilt, is onze geliefde Rachio 3 ook te koop op Amazon, voor $ 189 in plaats van de gebruikelijke $ 230.

De eenvoudigere R3e zou echter voor de meeste mensen prima moeten werken. Rachio is een uitstekend bedrijf voor slimme sprinklercontrollers, en voor slechts $ 125 kun je een computer voor de gras- en tomatenplanten laten zorgen.

[Today’s deal: Rachio R3e 8-zone sprinkler controller for $125 at Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like