Deze slimme luidsprekers leveren de beste waar voor je geld

Je hebt dus een prijsklasse bepaald voor je eerste – of nieuwste – slimme luidspreker en je bent klaar om te gaan winkelen. Welke slimme luidsprekers zijn de beste waarden in de huidige markt? We hebben een paar keuzes die bij uw budget passen.

Als je niet meer dan $ 50 wilt uitgeven, denken we dat de Amazon Echo Dot en de Google Nest Mini geweldige budgetkeuzes zijn. Beide compacte slimme luidsprekers worden aangedreven door volwaardige spraakassistenten: Alexa (voor de Echo Dot) en Google Assistant (op de Nest Mini).

Met Alexa en de Assistent aan boord kunnen de Echo Dot en de Nest Mini de leiding nemen over je smart home-apparaten, en ze worden allebei geleverd met fatsoenlijke (in ieder geval voor de prijs) luidsprekers om naar muziek te luisteren. Het beste van alles is dat de Echo Dot en de Nest Mini vaak te koop zijn, wat betekent dat het gemakkelijk is om er een te kopen voor ver onder hun catalogusprijzen.

Als je een groter budget hebt en bereid bent ongeveer $ 100 uit te geven, overweeg dan de Amazon Echo van $ 99, een grote luidspreker die wordt geleverd met stereodrivers, Dolby-geluid en een Zigbee smart home-hub die een groot aantal slimme apparaten kan bedienen, waaronder slimme stekkers en schakelaars, contactsensoren, slimme lampen (waaronder Philips Hue) en meer.

Als geluidskwaliteit een hogere prioriteit heeft, bekijk dan de $ 99 Google Nest Audio, de best klinkende slimme luidspreker die je kunt krijgen voor $ 100.

Ten slotte moeten degenen die $ 200 of zelfs $ 300 willen uitgeven, eens kijken naar de Google Home Max, die de beste audio levert van elke slimme luidspreker, punt uit. Google heeft zojuist aangekondigd dat het de drie jaar oude Home Max stopzet, maar het is vermeldenswaard dat Google belooft zijn high-end luidspreker te blijven ondersteunen met software-updates, en u kunt mogelijk resterende voorraad vinden bij externe retailers voor een hoge kortingVerwijder niet-productlink.

Als je liever je geld uitgeeft aan een high-end slimme luidspreker die nog steeds in productie is, zijn we fans van de Amazon Echo Studio, een slimme luidspreker van $ 200 die de meeslepende Dolby Atmos- en Sony 360 Reality-audioformaten ondersteunt, waardoor het perfect om te koppelen met Amazon’s Fire TV-apparaten.

0 Shares:
You May Also Like