Deze slimme lamp van $ 18 heeft JBL-luidsprekers erin

sengledpulsesolo

Nu hebben we het allemaal gezien. Sengled via Amazon verkoopt zijn Pulse Solo Bluetooth-lamp met geïntegreerde dual-channel JBL-luidsprekers voor $ 18 met de kortingscode ASNXI5LP. Dat is $ 12 korting op de gebruikelijke prijs, en maar liefst $ 40 minder dan het kostte bij de release.

We hebben deze lamp in 2016 beoordeeld en hoewel het niet onze favoriete slimme lamp was met zijn steile lanceringsprijs van $ 59, dachten we dat de mogelijkheid om muziek van een gloeilamp af te spelen inderdaad een heel handige truc was.

Ondanks zijn naam lijkt deze lamp niet de slimheid te hebben om het licht op de maat van de muziek te laten pulseren. Toch is de mogelijkheid om muziek van een gloeilamp af te spelen geweldig, vooral als je rustige deuntjes in een slaapkamer wilt door deze in een bureau- of bijzettafellamp te gebruiken.

De Sengled Pulse Solo past in elke standaard lichtfitting. Het kan echter niet worden gebruikt in een volledig gesloten armatuur. De Pulse Solo heeft dubbele 1,07-inch JBL-luidsprekers en je kunt muziek naar de lamp sturen via je smartphone of een Alexa-apparaat zoals de Echo, Echo Dot, Echo Plus, Echo Spot en Echo Show.

Het nadeel is dat je de lamp alleen kunt bedienen via de schakelaar of de smartphone-app van Sengled. Helaas zijn hier geen spraakopdrachten via Alexa beschikbaar.

Wat betreft de verlichting, de lamp komt overeen met een gloeilamp van 45 W. Dat maakt het een goede optie voor kleine kamers of elke lamp in huis.

Het is niet de slimste gloeilamp die je zult vinden, maar als je groovende deuntjes van bovenaf wilt, is de Sengled Pulse Solo zeker een intrigerende optie, vooral voor slechts $ 18.

[Today’s deal: Sengled Pulse Solo smart bulb for $18 with checkout code on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like