Deze site is niet bereikbaar net err_connection_reset Chrome windows 10

krijgen “Err verbinding is gereset”-fout bij het verbinden met internet en browser kan webpagina’s niet laden. Vooral gebruikers melden na een recente upgrade van Windows 10 dat internet niet werkt webbrowser laadt websites niet “Deze site kan niet worden bereikt, de verbinding is opnieuw ingesteld”. Geen van de websites wordt geladen en dit gebeurt in alle browsers: Edge, Chrome, Firefox en IE.

net err_connection_reset chrome

Browsercache en cookies, onjuiste netwerkconfiguratie, proxyserver of firewall kunnen de verbinding blokkeren zijn enkele veelvoorkomende redenen oorzaak Deze site kan niet worden bereikt “De verbinding was gereset‘. Wat de reden ook is, hier zijn enkele oplossingen die u kunt toepassen om hiervan af te komen net err_connection_reset op Windows 10.

Start de router opnieuw en controleer de netwerkverbinding

Controleer en zorg ervoor dat uw kabels correct zijn aangesloten op uw pc of uw router. Start je laptop en router een keer opnieuw op en als je verbonden bent met een wifi-netwerk, breng de laptop dan dichter bij de wifi-router.

Controleren op virus- en malware-infectie

Installeer goede antivirussoftware met de nieuwste updates en voer een volledige systeemscan uit om te controleren of virus- en malware-infecties het probleem niet veroorzaken.

Installeer en voer ook gratis systeemoptimalisatieprogramma’s van derden, zoals Ccleaner, uit om de browsergeschiedenis, internetcache, cookies inclusief tijdelijke bestanden, geheugendump enz. op te schonen. Voer bovendien de optie voor het opschonen van het register uit om beschadigde registerproblemen te herstellen. Start daarna Windows opnieuw en controleer of de internetverbinding werkt.

Chrome bijwerken

Zorg ervoor dat Chrome is bijgewerkt. Klik op het Chrome-menu, vervolgens op Help en selecteer Over Google Chrome. Chrome controleert op updates en klikt op Opnieuw starten om een ​​beschikbare update toe te passen.

Als het probleem zich alleen in de Chrome-browser voordoet, probeer dan de Chrome-browser opnieuw in te stellen in de standaardinstellingen. Klik hiervoor op het Chrome-menu, selecteer vervolgens Instellingen, Geavanceerde instellingen weergeven en onder de sectie “Reset instellingen”, klik op Instellingen resetten.

Internet-probleemoplosser uitvoeren

Voer de probleemoplosser voor internetverbinding uit en laat Windows de basisnetwerkconfiguratie-gerelateerde problemen controleren en oplossen die de verbinding met internet of websites kunnen verhinderen. Om dit te doen:

Druk op Windows-toets + S, typ probleemoplossing en selecteer vervolgens probleemoplossingsinstellingen. Klik op de link probleemoplossers toevoegen, selecteer internetverbinding en klik vervolgens op de probleemoplosser uitvoeren. Volg de instructies op het scherm zodat de probleemoplosser problemen met draadloze en andere netwerkadapters kan vinden en oplossen. Daarna opnieuw opstarten windows en controleer of het probleem met het opnieuw instellen van de internetverbinding is opgelost. zo niet, volg dan de volgende instructies.

Controleer uw proxy-instellingen

Google Chrome gebruikt standaard de sok-/proxy-instellingen van uw computer als zijn eigen instellingen. Het heeft geen ingebouwde sok-/proxy-instellingen zoals in Mozilla Firefox. Dus als u eerder proxy’s had gebruikt en bent vergeten deze uit te schakelen in de LAN-configuratie van uw computer, kan dit een oorzaak zijn die deze fout kan veroorzaken.

Druk op Windows-toets + R typ “inetcpl.cpl” en druk op enter om te openen Volgende, Ga naar de Tabblad Verbindingen en selecteer LAN-instellingen. Haal het vinkje weg bij Gebruik een proxyserver voor uw LAN en zorg ervoor dat “Automatisch instellingen detecteren” is aangevinkt. Klik op OK en vervolgens op Toepassen en start uw pc opnieuw op.

Netwerkconfiguratie resetten

Laten we de netwerkconfiguratie terugzetten naar de standaardinstellingen om te controleren en ervoor te zorgen dat een onjuiste netwerkconfiguratie het probleem niet veroorzaakt. Om dit te doen, opent u eenvoudig de opdrachtprompt als beheerder en voert u de onderstaande opdracht uit.

netsh winsock resetnetsh int ip resetipconfig /releaseipconfig /flushdnsipconfig /renew

Nadat u alle opdrachten hebt uitgevoerd, start u Windows opnieuw om de wijzigingen door te voeren. Controleer nu bij de volgende login of de internetverbinding goed werkt. Er is geen netto err_connection_reset-fout meer op Google Chrome. Toch, hulp nodig, probeer de volgende oplossing.

Overschakelen naar de DNS-server van Google

Open het dialoogvenster Uitvoeren met behulp van de Windows-logotoets + R-toetscombinatie. Typ vervolgens “ncpa.cpl” erin en klik op OK om het venster met netwerkverbindingen te openen. Zoek hier naar de actieve netwerkadapter (welke momenteel is aangesloten), klik met de rechtermuisknop en selecteer eigenschappen. Dubbelklik op Internet Protocol versie 4 (TCP/IPv4) .Lokaliseer Gebruik de volgende optie voor DNS-serveradressen.Stel de voorkeurs-DNS-server in op 8.8.8.8Stel de alternatieve DNS-server in op 8.8.4.4Vink aan bij Instellingen valideren bij afsluiten, OK en toepassen om wijzigingen op te slaan.

Opmerking: Dat is het openbare DNS-serveradres van Google. Er zijn andere gratis alternatieven die u kunt onderzoeken, maar deze bieden meestal de beste resultaten.

Laten we, nadat we deze wijzigingen hebben aangebracht, de webbrowser openen en een webpagina bezoeken. Laat ons weten dat dit helpt? Er is niet meer “Deze site kan niet worden bereikt err_connection_reset’ error.

Installeer het stuurprogramma voor de netwerkadapter opnieuw

Als alle bovenstaande oplossingen ze niet kunnen repareren, is er mogelijk iets mis met uw netwerkadapter en het stuurprogramma. u moet proberen het stuurprogramma van de netwerkadapter bij te werken/of opnieuw te installeren met de nieuwste versie van het stuurprogramma.

    Druk op Windows-toets + X en klik op Apparaatbeheer. Zoek naar netwerkadapter en klik erop om het uit te vouwen. Klik met de rechtermuisknop op het apparaat en klik op verwijderen. Nadat u klaar bent met het verwijderen van het stuurprogramma, start u de computer opnieuw op. Het zal automatisch het generieke stuurprogramma voor de netwerkadapter installeren. Of bezoek de website van de fabrikant van het apparaat, download en installeer het nieuwste stuurprogramma op uw pc.

Opmerking: als u een laptop gebruikt, gaat u naar de website van de laptopfabrikant (HP, Dell, Lenovo, ASUS enz.). Als u een desktopcomputer heeft, gaat u naar de website van de fabrikant van het moederbord en downloadt u de nieuwste beschikbare netwerkdriver.

Nadat het stuurprogramma opnieuw is geïnstalleerd Start Windows opnieuw en controleer of dit helpt bij het oplossen van deze site kan niet worden bereikt de verbinding is opnieuw ingesteld of Err_Connection_Reset Chrome-browserfout in Windows 10/8.1/7.

Laat ons weten dat deze oplossingen helpen om de err_connection_reset chrome-fout op te lossen? Welke optie voor jou werkte, lees ook

0 Shares:
You May Also Like