Deze set met twee camera’s biedt bewaking en meer

lux65 system

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Full HD-videoBewegings- en geluidsdetectie en waarschuwingenBiedt gegevensinzichten over de activiteit van de baby

nadelen

DuurVereist een abonnement om geavanceerde functies te ontgrendelen

Ons oordeel

De Lux65 Connect-2 is een geweldige starterskit voor nieuwe ouders, maar houd er rekening mee dat je een cloudabonnement moet kopen om de beste functies te ontgrendelen.

De Lux65 Connect-2 van Motorola is de nieuwste toevoeging aan het Hubble Connected-ecosysteem van het bedrijf. Het is een indrukwekkend – en voorspelbaar prijzig – systeem dat zowel kan werken als een conventionele videobabyfoon en als een meer veelzijdige slimme camera.

De Lux65 bevat twee Full HD (1080p) camera’s en een handmonitor, de ouderunit genaamd. Het eerste dat opvalt, is de zorg die Motorola eraan besteedt. Veel babyfoons lijken niet langer mee te gaan dan uw kind aan de wieg is gebonden. De Hubble Lux65-componenten voelen echter goed gemaakt en duurzaam aan en zijn afgezet met opvallende zilveren en gouden accenten.

Elk van de camera’s ondersteunt tweerichtings audio infrarood nachtzicht, zodat je naar je baby kunt luisteren en praten en hem gemakkelijk kunt zien, zelfs nadat de lichten uit zijn. De ouderunit biedt digitale pan-en-tilt- en zoomfunctionaliteit, evenals temperatuurbewaking en een bibliotheek met slaapliedjes, rustgevende geluiden en audioboeken om een ​​gezellige slaapomgeving voor uw kleintje te garanderen.

lux65 camera's

De ouderunit werkt op een oplaadbare lithium-ionbatterij. Motorola raadt aan om deze voor het eerste gebruik minimaal 16 uur op te laden. Een volledige lading zou u ongeveer 5 uur moeten geven.

De camera’s en de ouderunit zijn vooraf gekoppeld, dus als de ouderunit eenmaal is opgeladen, hoef je alleen maar alle drie de componenten aan te sluiten en de monitor aan te zetten om een ​​beeld te krijgen. De camera’s kunnen op een vlakke ondergrond worden geplaatst of met de meegeleverde schroeven aan de muur worden bevestigd. Elke camera wordt magnetisch aan zijn standaard bevestigd en kan gemakkelijk worden gekanteld voor de beste zichtlijn.

De monitor weegt minder dan een kwart pond, dus het is gemakkelijk genoeg om met je mee te sjouwen, en een kick-out standaard aan de achterkant stelt je in staat om hem rechtop op een tafel of nachtkastje te zetten. Aan de rechterkant van de monitor lopen de aan / uit-, push-to-talk-, menu- en slaapknoppen samen met het richtingspad. De laatste geeft je de basisbediening van de camera’s. U gebruikt de richtingsknoppen om het huidige camerabeeld digitaal te pannen en te kantelen en drukt op de OK-knop om tussen camera’s te schakelen. Dubbeltik op dezelfde knop en de camerabeelden wisselen automatisch om de paar seconden. U kunt beide camera’s ook tegelijk bekijken in de modus voor gesplitst scherm door deze functie in de menu-instellingen te activeren.

hubble verbonden app

Ondanks de Full HD-resolutie van de camera’s, gebruikt de ouderunit een standaard LCD-scherm, dat niet de kristalheldere en kleurrijke kleuren biedt die u van uw smartphonescherm krijgt. Toch is het scherp genoeg om je de bewegingen en gezichtsuitdrukkingen van je kind te laten onderscheiden, en kun je duidelijk het landschap zien van de kamer waarin ze zich bevinden.

Boven aan het scherm wordt constant een reeks indicatoren weergegeven, die u de signaalsterkte, kamertemperatuur en het nummer van de camera die momenteel wordt bekeken, evenals het batterijniveau van de monitor laten zien.

Als u op de menuknop drukt, wordt onderaan een werkbalk weergegeven die u toegang geeft tot verschillende instellingen, zoals de helderheid van de monitor en een slaaptimer, evenals functies zoals digitale zoom en de audiobibliotheek.

Er zijn 10 geluiden, variërend van slaapliedjes zoals “Twinkle Twinkle Little Star” tot vogelgezang tot witte ruis, en 10 kinderverhalen, waaronder “Not Now Bernard” van David McKee en “Halibut Jackson” van David Lucas. Deze worden in kindvriendelijke stijl voorgelezen door zowel mannelijke als vrouwelijke vertellers. Er is ook een optie om je eigen stem op te nemen terwijl je een lied zingt of een verhaal voorleest.

Hubble verbonden

Net als de Motorola Halo+ babyfoon die we eerder hebben besproken, werkt de Lux65 op het Hubble Connected-platform van Motorola, zodat je de camera’s kunt bedienen en hun feeds kunt bekijken met de Hubble for Motorola Monitors-smartphone-app of door in te loggen op de Hubble Connected-webportal. Elke camera moet afzonderlijk aan de app worden toegevoegd, die u door het proces leidt om eerst verbinding te maken met de camera en vervolgens met uw thuisnetwerk.

Hubble Connected geeft je dezelfde controle over de camera als de ouderunit, maar laat je ook door beweging en geluid geactiveerde video vastleggen en bekijken. Hierdoor kunt u via pushmeldingen op de hoogte worden gehouden van de activiteit van uw kind zonder aan een scherm gekluisterd te zijn. De app biedt je ook veel flexibiliteit voor het beheren van waarschuwingen, inclusief sensoraanpassingen en een planningsoptie.

Hubble Connected ontsluit ook inzichten in het gedrag van uw baby. Hubble’s Sleep Insights Service kan herkennen wanneer uw baby in haar bedje ligt en haar bewegingen vastleggen en analyseren met behulp van een cloudgebaseerd algoritme. Dit wordt weergegeven als gemakkelijk te begrijpen visuele gegevens over slaappatronen, bewegingen en slaapkwaliteit.

lux65-monitor

Deze geavanceerde functies hebben echter een prijs. Om ze te activeren, moet u zich abonneren op een van de drie Hubble Connected-abonnementen. Lite geeft je 5 dagen cloudopname voor één camera voor $ 30 per jaar of $ 3 per maand. Essentials biedt 14 dagen opname voor maximaal 10 camera’s en voegt dagelijks een samenvattingsvideo toe van de afgelopen 24 uur aan activiteit voor $ 100 per jaar of $ 10 per maand. Select verhoogt het tot 30 dagen opname voor maximaal 15 camera’s, plus de dagelijkse samenvatting voor $ 150 per jaar of $ 15 per maand. Al deze abonnementen bevatten SmartZone-bewegingsdetectie, een functie waarmee u een aangepast gebied binnen het gezichtsveld van elke camera kunt instellen voor door beweging geactiveerde video-opname en meldingen. Bij de camera wordt een gratis proefversie meegeleverd, zodat u deze functies kunt uitproberen en kunt beslissen of u er voor de lange termijn in wilt investeren.

Waar het op neerkomt:

De Lux65 is een geweldige manier om je baby of kleine kind in de gaten te houden, maar $ 184 voor wat in feite een conventionele video-babyfoon is zonder een Hubble Connected-abonnement is een beetje steil. Aangezien je een van die abonnementen nodig hebt om alles wat Lux65 te bieden heeft te ontgrendelen, kijk je naar een initiële uitgave van meer dan $ 200, plus de terugkerende jaarlijkse abonnementskosten. Als dat je budget te boven gaat, biedt zoiets als de VTech VM3251 uitbreidbare digitale video-babyfoon je de meeste van dezelfde basisfuncties zonder de wifi-mogelijkheid voor minder dan $ 100.

0 Shares:
You May Also Like