Deze Roomba-stofzuiger die zichzelf leegt, heeft een nieuwe all-time-low prijs

i3 main

Als je het stofzuigen en het legen van je stofzuiger beu bent, hebben we de deal waar je op hebt gewacht. Amazon verkoopt de iRobot Roomba i3+ met automatische vuilverwijdering voor $ 399, goed voor $ 200 korting op de adviesprijs en een nieuw dieptepunt.

De Roomba i3 Plus is voorzien van automatische vuilafvoer waardoor het een uniek model is en waarom het dock meer op een koffiezetapparaat lijkt dan de onopvallende docks die we gewend zijn te zien. We hebben de i3 Plus in oktober beoordeeld en gaven hem 4,5 van de 5 sterren en een Editors’ Choice Award. “De i3+ brengt met succes enkele van de geavanceerde functies van zijn geavanceerde zelfledigende modellen naar een middengeprijsde robotstofzuiger”, schreven we. “Het is het overwegen waard vanwege de luxe van volledig geautomatiseerde reiniging.”

De i3 Plus heeft een schone basis die automatische vuilverwijdering tot 60 dagen ondersteunt zonder dat u iets hoeft te doen. Het heeft ook slimme navigatie, Wi-Fi-verbonden kaarten, een drietraps reinigingssysteem en integreert met Alexa.

Het heeft geen geavanceerde functies zoals schone zones en “keep-out”-zones voor gerichte reiniging, maar je krijgt nog steeds veel stof voor een kleine prijs.

[Today’s deal: iRobot Roomba i3 Plus for $400 at AmazonRemove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like