Deze opgeknapte Jabra Elite Active 75t echte draadloze oordopjes zijn meer dan $ 100 goedkoper dan nieuwe

jabra75t

Als je een nieuwe koptelefoon nodig hebt voor je volgende run, heeft Newegg een uitstekende deal, maar alleen voor vandaag. Een gereviseerd paar Jabra Elite Active 75t echte draadloze oordopjes is te koop voor $ 72,24 Verwijder niet-productlink. Dat is minder dan de helft van wat een gloednieuw paar van deze oordopjes zou kosten, en het is bijna $ 13 korting op de gebruikelijke prijs voor de verbouwingen. De deal loopt dinsdagavond af, net voor middernacht Pacific time.

We hebben de Jabra Elite Active 75t niet getest, maar we hebben zijn voorganger, de 65t, beoordeeld en waren er absoluut weg van, met 4,5 sterren en een Editors’ Choice Award. De Elite Active 75t heeft een IP57-classificatie, wat betekent dat ze een beperkte stofbescherming bieden en bestand zijn tegen water van ongeveer 3 voet diep. Ze zijn niet gemaakt om volledig te zwemmen, maar ze zijn bestand tegen regen en hevig zweet.

Jabra zegt dat deze oordopjes tot 28 uur meegaan met de meegeleverde oplaadcassette, en elke afzonderlijke lading kan tot 7,5 uur meegaan. Ze hebben ook vier microfoons en actieve ruisonderdrukking, evenals fysieke knoppen voor muziek en gesprekscontrole.

De geluidskwaliteit van Jabra is doorgaans uitstekend en deze gerenoveerde versies worden geleverd met een restitutiebeleid van 30 dagen als ze niet aan uw normen voldoen. Deze fantastische deal verdwijnt echter in slechts een paar uur, dus spring erop als je geïnteresseerd bent.

[Today’s deal: Jabra Active Elite 75t for $72.24 at NeweggRemove non-product link.]
0 Shares:
You May Also Like