Deze oogverblindende 75-inch 4K HDR Sony smart-tv is goedkoper dan ooit

sonyx750h

Met de NBA. NFL. MLB en NHL spelen allemaal tegelijkertijd, je hebt misschien gemerkt dat je tv een opknapbeurt nodig heeft. We hebben je gedekt: Amazon verkoopt de 75-inch Sony X750HJ 4K-tv met HDR voor $ 998. Verwijder niet-productlink, bijna $ 300 korting op de normale prijs en de laagste die we ooit hebben gezien voor deze set.

Naast een uitstekende resolutie met een hoog dynamisch bereik voor ongelooflijk levensechte kleuren, zit de X750H boordevol Android TV. De software van Google biedt toegang tot veel van de belangrijkste premium videodiensten, waaronder Netflix, Amazon Prime Video, HBO Now, enzovoort. Android TV maakt ook gebruik van Google Assistant voor spraakbesturing, zodat je minder vaak naar de afstandsbediening hoeft te grijpen.

Voor poorten heeft de tv twee HDMI-poorten aan de zijkant en één aan de achterkant, evenals twee USB-poorten aan de zijkant. Het beschikt ook over Sony’s Motionflow XR240, die verondersteld wordt minder onscherpte te creëren tijdens snelle scènes en inhoud “verschijnt met levensechte beweging”. We hebben gemengde resultaten gehad met motion smoothing op andere sets, maar als het niet naar wens is, kun je het altijd uitschakelen. Anders krijg je een fantastische set voor een fantastische prijs.

[Today’s deal: Sony X750H 4K HDR TV for $998 at AmazonRemove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like