Deze monsterlijke 58-inch 4K smart-tv kost slechts $ 300

westinghouseroku

Soms zijn de tv-deals van Best Buy gewoon belachelijk. Vandaag is een van die dagen. De big box-retailer verkoopt een Westinghouse 58-inch 4K smart-tv voor slechts $ 300. Verwijder niet-productlink. Dat is $ 150 korting op de adviesprijs en een absoluut koopje voor een televisie van deze omvang.

De tv van Westinghouse ondersteunt HDR10 voor helderdere beelden met een hoog dynamisch bereik. De tv wordt ook geleverd met Roku TV voor het streamen van smarts. Roku TV biedt toegang tot vrijwel elke streamingdienst die je nodig hebt, van Apple TV+ tot Prime Video en Sling TV. En hadden we het 58 inch 4K paneel al genoemd?

De tv werkt met Amazon Alexa en Google Assistant voor integratie met je smart home, maar de assistenten zijn niet ingebouwd in de tv zelf. De afstandsbediening die bij de tv wordt geleverd, is een versie van het Westinghouse-merk van de Roku-afstandsbediening met snelstartknoppen voor Netflix, Disney Plus, Hulu en Sling.

De televisie heeft drie HDMI-poorten (waarvan één die ARC ondersteunt voor je soundbar), een koptelefoonaansluiting, één USB 2.0-poort en een ethernetpoort. De tv heeft ook ingebouwde Wi-Fi als u draadloos verbinding wilt maken met internet.

Dit is een uitstekende deal voor een gigantische tv, maar het is twijfelachtig of het lang meegaat voor deze prijs.

[Today’s deal: Westinghouse 58-inch 4K TV for $300 at Best Buy.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like