Deze minimalistische overspanningsbeveiliging levert maximaal opladen via USB en flexibiliteit

accell power cube cube form

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Een overvloed aan USB-poorten Oplader kan in tweeën worden gesplitst voor reizen en flexibiliteit Hoog totaal wattage via USB-poorten Slimme heroverweging van draagbaarheid

nadelen

Geen native USB-C-poorten Poorten die geschikt zijn voor het opladen van telefoons en tablets op normale snelheidSlechts twee stopcontacten, ter vervanging van één

Ons oordeel

Voor huizen met hoge laadeisen biedt de Accell Power Cube zes USB Type-A-poorten en twee stopcontacten, plus een draagbare optie.

Accell noemt de Power Cube een “2 in 1”. In kubusvorm heeft het zes USB Type-A-poorten en twee stopcontacten. Het onderste gedeelte wordt voorzichtig uit elkaar gehaald en eindigt met drie stopcontacten en twee USB-poorten. (Eén AC-stekker is verborgen tijdens gebruik als een kubus.) Het bovenste deel heeft zijn eigen opvouwbare AC-stekker en neemt vier USB-poorten mee.

Het idee is dat in plaats van afzonderlijke USB-opladers te beheren en mee te nemen wanneer u tegelijkertijd meer capaciteit onderweg of in verschillende delen van uw huis nodig hebt, u deze compacte, aantrekkelijke kubus met overspanningsbeveiliging (3,2 inch aan een kant) kunt aansluiten -en-spelen om te spelen met plug-opties.

De USB-poorten zijn verdeeld in sets van twee en vier. Het gedeelte met vier poorten, onderdeel van de verwijderbare reislader aan de bovenkant, haalt maximaal 24 watt (4,8 ampère bij 5 volt). Het tweedelige gedeelte is ingebouwd in de basis van de kubus en kan tot 12 W (2,4 A bij 5 V) dragen. Het apparaat biedt een vermogen van 540 joule (net geen 600W). De eigenlijke kubus heeft een voedingskabel van 1,8 meter die 90 graden binnen het frame kan draaien en heeft een haakse stekker.

accell power kubus gescheiden

De metaaloxidevaristor (MOV) overspanningsbeveiliging klemt op 500V op elk van de drie stroompoten, voldoende met moderne apparatuur om bescherming te bieden. Een “Beschermde” LED brandt zolang de varistoren intact blijven en de bescherming aanwezig is. Het bedrijf geeft niet aan of de stroom op dat moment stopt met stromen, dus u moet mogelijk uw ogen open houden als u in een gebied woont met frequente stroompieken.

Er is geen verzekeringspolis inbegrepen en Accell biedt slechts een jaar beperkte garantie tegen fabricagefouten voor alleen de oorspronkelijke koper.

accell power cube in draagbare modus

De catalogusprijs voor de Power Cube is $ 54,99, wat veel te hoog is voor wat het biedt. Amazon vermeldt het echter voor minder dan $ 24, waardoor het een veel betere deal is als het past in uw specifieke set van thuis- en reisbehoeften.

het komt neer op

De Accell Power Cube is een slim idee, maar misschien te slim om een ​​algemene oplossing te zijn voor overspanningsbeveiliging en laadorganisatie. Dat is met name het geval omdat het slechts twee AC-aansluitingen heeft ter vervanging van degene die het inneemt op een stopcontact. Maar de flexibiliteit en het aantal poorten kan het verkopen voor de juiste persoon die USB-opladen met gemiddelde snelheid op één locatie kan consolideren en ook de bonus heeft van een verwijderbare reislader.

0 Shares:
You May Also Like