Deze luxe, door Lidar geleide robovac maakt je vloeren schoon voor $ 110 korting

roborocks5max

Ben je het zat om je weekenden door te brengen met het schoonmaken van je vloeren? Laat een robot het voor je doen. Tegenwoordig verkoopt Amazon de luxueuze, uiterst capabele Roborock S5 Max robotstofzuiger/dweil voor $ 440 – het laagste niveau ooit en ver onder de gebruikelijke prijs van $ 550.

Het is niet duidelijk wanneer deze deal afloopt, maar Roborock verkoopt momenteel tot 11 oktober. Toch raden we aan om de S5 Max eerder vroeger dan later te pakken om de verkoopprijs te krijgen. En voor de context raden we Roborock’s high-end robovac ten zeerste aan, zelfs tegen de volledige prijs.

We hebben de Max-less Roborock S5, die een kleinere watertank en batterij heeft, getest en in 2018 een gezonde vier van de vijf sterren gegeven. Cleaner kan goed worden vergeleken met andere robotstofzuigers van het hoogste niveau”, zeiden we.

De verbeterde Roborock S5 Max heeft een zuigkracht van 2000 Pa, ondersteunt tot 180 minuten reinigingstijd op een enkele lading, en de packs hebben een watertank van 290 ml (bijna 10 ounces) om te dweilen. Het is ook slim met Lidar-navigatie, selectieve kamerreiniging en niet-dweilzones, zodat het de tapijten niet verpest.

Je kunt de Roborock S5 bedienen via een smartphone-app en hij integreert met Amazon’s Alexa voor spraakbesturing. Met de spraakbesturing kun je de robot vertellen om specifieke kamers schoon te maken, van schoonmaakmodus te veranderen en andere handelingen.

Het is over het algemeen een uitstekend smart home-apparaat en voor de prijs van vandaag is het zeker de moeite van het bekijken waard.

[Today’s deal: Roborock S5 Max for $440 at Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like