Deze krachtige Roomba kost slechts $ 300 voor 24 uur

roomba891

Het is een fantastische dag om je stofzuigen te automatiseren. Alleen vandaag verkoopt Amazon de krachtige, veelzijdige iRobot Roomba 891 voor $ 300. Dat is $ 80 korting op de meest gebruikelijke prijs rond $ 380. De prijs van vandaag is niet het laagste punt ooit, maar komt in de buurt. De verkoop eindigt maandag even voor middernacht.

De Roomba 891 is een met wifi verbonden stofzuiger, wat betekent dat je hem vanaf een smartphone kunt bedienen. Het werkt ook met Alexa en Google Assistant als je liever spraakopdrachten doet. Met de app kun je reinigingen plannen en realtime meldingen ontvangen wanneer de stofzuiger werkt.

Dit model kan alle vloertypes aan, van tapijt tot harde vloeren. Het bedrijf zegt dat het vijf keer meer luchtkracht heeft dan de modellen uit de 600- en 700-serie. Het beschikt ook over iRobot’s Advanced Dirt Detect-sensoren om hoge concentraties vuil te vinden voor extra reiniging.

Hoewel dit een recenter model is, mist het visuele navigatie en kaarten. Dat betekent dat het de indeling van uw huis niet kan leren en zich vervolgens een weg kan banen door meubels. De smartvac wordt echter geleverd met andere sensoren die hem helpen zijn omgeving te identificeren.

Als je de lenteschoonmaak gemakkelijk wilt maken, aarzel dan niet om op deze deal te springen. Net als het rijtuig van Assepoester, verdwijnt het om middernacht Pacific Time.

[Today’s deal: The iRobot Roomba 891 for $300 at Amazon today only.]
0 Shares:
You May Also Like