Deze glorieuze 65-inch 4K Roku-tv kost vandaag maar liefst $ 400

westinghouse65

De Super Bowl komt eraan en als je van plan bent om de grote wedstrijd te kijken, heb je een groter scherm nodig. Best Buy heeft u vandaag gedekt met een Westinghouse 65-inch 4K Roku smart-tv voor een miezerige $ 400. Verwijder niet-productlink – $ 200 korting op de adviesprijs en een van de beste prijzen die u ooit zult zien.

De tv zelf heeft een 4K-resolutie, evenals HDR 10. We zouden dat geen echte HDR noemen, omdat deze tv niet helder genoeg wordt om in aanmerking te komen, maar je zult zeker het verbeterde beeld opmerken over sets van vergelijkbare grootte zonder. Met Roku aan boord heb je toegang tot al je favoriete streamingdiensten, waaronder Apple TV, HBO, Hulu, Netflix, Starz en meer. Deze tv werkt ook met Amazon Alexa en Google Assistant voor spraakbesturing en integreert ook met andere smarthome-apparaten.

Voor poorten heeft het drie HDMI waarvan er één HDCP 2.2 heeft, evenals één USB 2.0 voor thumbdrives en andere opslagapparaten. Het bevat ook één digitale optische audio-uitgang en analoge audio-uitgang. Voor connectiviteit krijg je wifi en Ethernet, maar geen Bluetooth.

Tel alles bij elkaar op en je hebt een geweldig koopje voor slechts $ 400. Dus pak er een en laat je lezen om de grote wedstrijd in stijl te bekijken.

[Today’s deal: Westinghouse 65-inch 4K Roku smart TV for $400 at Best BuyRemove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like