Deze gerenoveerde Roomba 980 heeft de beste prijs die we ooit hebben gezien

roomba980

Als je het zat bent om elke week je thuiskantoor te stofzuigen, zal een robot een levensveranderende toevoeging aan je huis zijn. En als u er vandaag een koopt, kunt u tijd en geld besparen: Amazon verkoopt een opgeknapte iRobot Roomba 980 Wi-Fi-vacuüm voor $ 340 Verwijder niet-productlink, meer dan 50 procent korting op de adviesprijs van $ 900 voor een nieuwe en de laagste prijs die we ooit hebben gehad gezien bij een verbouwing.

De Roomba 980 biedt 10 keer zoveel luchtkracht voor zuigen in vergelijking met de Roomba 600-serie. Het heeft ook de iAdapt 2.0-navigatie- en vSlam-kaarttechnologie van het bedrijf die een vloer in kaart kan brengen om rond objecten en onder meubels te rijden. Dat is een enorm pluspunt, aangezien old-school Roombas gewoon tegen objecten bonzen totdat ze een manier vinden om rond obstakels te gaan (of te ontsnappen). Het heeft ook een drietraps reinigingsmechanisme dat vuil, haren van huisdieren en andere nies-inducerende deeltjes opneemt – iRobot zegt dat het filter 99 procent van de katten- en hondenallergenen opvangt.

Naast de slimme reinigingsmogelijkheden heeft de stofzuiger ook ingebouwde Wi-Fi, dus je kunt ook schoonmaakbeurten plannen in de iRobot Home-app, en je kunt hem ook integreren met Alexa en Google Assistant om hem aan het werk te zetten zonder een op te tillen vinger.

Omdat dit een opgeknapt product is, wordt het geleverd met een Amazon Renewed Guarantee van 90 dagen waarmee je binnen 90 dagen na ontvangst een vervanging of terugbetaling krijgt. Dat zou voldoende tijd moeten zijn om erachter te komen of het net zo goed werkt als een nieuwe.

[Today’s deal: iRobot Roomba 980 Wi-Fi refurbished vacuum for $340Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like