Deze fantastische robovac kan ook je vloeren dweilen, en vandaag is het $ 120 korting

roborock s5

Wat is er nog fijner dan een robotstofzuiger voor je te hebben? Laat dezelfde robot ook je vloeren dweilen. Amazon verkoopt de prachtige Roborock S5 voor $ 360 met de afrekencode ROBOROCKS5. Dat is $ 120 korting op de huidige prijs en de laagste prijs ooit. Het vacuüm is verkrijgbaar in zwart, “roségoud” en wit.

We hebben de Roborock S5 in 2018 getest en gaven hem vier van de vijf sterren. “De Roborock S5-robotstofzuiger heeft uitstekende reinigingsmogelijkheden en kaartfuncties maken het een uitstekende keuze”, zeiden we in onze recensie.

De Roborock S5 bevat een aantal fantastische functies, waaronder lasernavigatie, stofzuigen met een zuigkracht tot 2000 Pa en vloer dweilen. Het werkt ook met Alexa voor spraakbesturing wanneer je snel moet opruimen, en de mobiele app heeft een knop “Vind mijn robotstofzuiger” als je het apparaat uit het oog verliest.

In onze tests dachten we dat de stofzuigmogelijkheden solide waren. We merkten dat het bijvoorbeeld geen moeite had met de overgang tussen verschillende vloertypes. De dweilmodus was echter niet zo goed, maar het zou nog steeds goed moeten zijn voor een snelle reiniging.

Het vacuüm heeft een batterij van 5.200 mAh, die volgens Roborock tot 150 minuten continu werk ondersteunt. Het bedrijf waarschuwt de stofzuiger niet te gebruiken op donker of hoogpolig tapijt.

[Today’s deal: Roborock S5 for $360 at Amazon with the checkout code ROBOROCKS5.]
0 Shares:
You May Also Like