Deze enorme Samsung QLED 4K HDR-tv heeft zojuist zijn laagste prijs ooit bereikt

samsungq70t

Black Friday is bijna hier, maar de tv-deals komen al binnen. Het koopje van vandaag komt met dank aan Amazon, dat een 75-inch Samsung QLED 4K HDR-tv verkoopt voor $ 1.498. Verwijder niet-productlink, goed voor $ 700 korting op de adviesprijs, een paar honderd dollar op de meest recente verkoopprijs en de laagste prijs die we hebben ooit heb gezien.

De Samsung Q70T beschikt over 4K en HDR zoals eerder vermeld, wat gewoon fantastisch is voor de beeldkwaliteit. Een hoog dynamisch bereik betekent een groter aantal kleuren, wat op zijn beurt zorgt voor een levendiger beeld. Zoals het QLED-gedeelte van de naam suggereert, is dit een kwantumdot-tv die kleine kristalhalfgeleiders gebruikt die gekleurd licht kunnen uitstralen voor een beter beeld dan standaard led-tv’s. We hebben een uitleg over quantum dot-technologie als je dieper wilt duiken voordat je iets koopt.

Deze tv bevat ook wat Samsung een ‘kwantumprocessor’ noemt, die machine learning gebruikt om afbeeldingen op te schalen naar 4K. En Alexa is ingebouwd, wat betekent dat je de tv kunt gebruiken om slimme apparaten voor thuisgebruik te bedienen, basisvragen te beantwoorden, weer- en verkeersrapporten te krijgen en natuurlijk iets te vinden om naar te kijken zonder de afstandsbediening op te pakken.

[Today’s deal: 75-inch Samsung Q70T 4K HDR TV for less than $1,500 on AmazonRemove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like