Deze eendaagse uitverkoop op Sony-uitrusting biedt superdeals voor tv’s, soundbars en meer

sony4ktv

Als je op zoek bent naar een nieuwe tv of de audio van degene die je hebt wilt verbeteren, heeft Amazon vandaag een interessant aanbod: een eendaagse uitverkoop op Sony tv- en audiocomponenten Verwijder niet-productlink. We hebben drie deals in de sale gevonden die we erg leuk vinden, maar wacht niet te lang: de deals eindigen vrijdagavond net voor middernacht Pacific time.

Als eerste is er een deal voor de Sony SRS-XB43 Extra Bass Bluetooth draagbare luidspreker voor $ 198. Verwijder de niet-productlink. Dat is ongeveer $ 52 korting op de gebruikelijke prijs en het laagste punt ooit. Deze luidspreker is verkrijgbaar in zwart, blauwVerwijder niet-productlink en beigeVerwijder niet-productlink tegen de uitverkoopprijs. De luidspreker heeft een IP67-classificatie, wat betekent dat hij stof- en waterdicht is tot een diepte van 1 meter (3,28 voet).

Vervolgens houden we van de Sony HT-G700-soundbar voor $ 398. Verwijder niet-productlink van $ 500, nog een historisch dieptepunt, hoewel we deze prijs ook in juni zagen. De HT-G700 is net in het voorjaar uitgerold met een adviesprijs van $ 600. Deze 400 watt soundbar rockt een 3.1-kanaals driver en Dolby Atmos/DTS:X. Sony’s eigen technologie kan audio opwaarderen tot bijna 7.1.2-kanaals geluid. We hebben deze soundbar niet getest, maar hij wordt goed beoordeeld op Amazon.

Ten slotte hebben we een 49-inch 4K-tv voor $ 500. Verwijder niet-productlink. De tv ondersteunt een hoog dynamisch bereik voor extreem levendige kleuren, en het rockt Android TV voor gemakkelijke toegang tot al je favoriete videostreamingservices.

De verkoop is misschien niet enorm, maar er zitten een aantal serieus solide deals in, en ze zullen tegen het einde van de dag verdwenen zijn.

[Today’s deal: Sony TV and Audio Components sale on Amazon.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like