Deze Ecovacs robotstofzuigers zijn nog nooit zo goedkoop geweest

ecovacs

Ruim vandaag je leven (of in ieder geval de woonkamer) op voor minder. Amazon organiseert een eendaagse uitverkoop op Ecovacs-robotstofzuigers. Verwijder niet-productlink, sommige tegen hun altijd lage prijzen. De deals eindigen net voor middernacht op maandagavond, Pacific time.

Dit zijn onze topkeuzes uit de uitverkoop.

Als eerste hebben we de Deebot N8 Pro Plus voor $ 490, een daling van $ 700 en het laagste punt ooit. We hebben de Ozmo N8 Plus eerder in 2021 getest, met 4,5 van de 5 sterren en een Editors’ Choice Award. De N8 die vandaag te koop is, heeft een zuigkracht van 2600 Pa, LiDAR-navigatie, een zelfledigingsstation en dweilmogelijkheden. Het biedt ook mapping op meerdere verdiepingen.

Als je nog luxer wilt zijn, kost de Deebot T8 AIVI robovac $ 525, een daling van $ 725 en komt overeen met het laagste niveau ooit. Dit model heeft ook dweilen, lasermapping, op AI gebaseerde objectherkenning, on-demand live video van het vacuüm zelf en tot drie of meer uur runtime.

Het enige dat de T8 mist, is een zelfledigend station, maar je kunt er een kopen voor $ 175, lager dan de gebruikelijke $ 250 – nog een historisch dieptepunt. Met het zelfledigende station kunt u tot 30 dagen handsfree schoonmaken zonder dat u de machine hoeft te legen. Het station heeft een stofzak van 2,5 liter die je er eenvoudig uittrekt en in de vuilnisbak gooit. De Ecovacs-app stuurt je zelfs een melding om je te laten weten wanneer de tas vol is.

Als u een schonere, handsfree vloer wilt, is vandaag een goede dag om voor een robovac te gaan.

[Today’s deal: One-day sale on Ecovacs Robotic Vacuums at Amazon.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like