Deze Bose over-ear ruisonderdrukkende hoofdtelefoon heeft een draad, maar ze zijn een koopje voor $ 129

bose quietcomfort 25

Als je een hoop vakantiegeld hebt dat een gat in je zak brandt, hebben we een geweldige deal voor muziekliefhebbers. In plaats van $ 300 plus dollars uit te geven aan een draadloze studiokoptelefoon, verkoopt Amazon de Bose QuietComfort 25 akoestische ruisonderdrukkende hoofdtelefoon voor $ 129. Verwijder niet-productlink, meer dan de helft van de adviesprijs en een altijd lage prijs.

De Bose QuietComfort 25 Acoustic Noise Cancelling Headphones zijn bedrade hoofdtelefoons, maar laat dat je niet afschrikken, zelfs als je telefoon geen 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting heeft. Ze hebben nog steeds hetzelfde ruisonderdrukkende, lichtgewicht ontwerp en opvouwbaar ontwerp dat je krijgt met de QuietComfort 35 II Wireless-bussen, en deze zijn verkrijgbaar in het wit om bij je nieuwe iPhone 11 te passen. Over de iPhone gesproken, deze hoofdtelefoon is “ontworpen om te werken optimaal met de meeste Apple-apparaten”, maar dat geldt alleen voor de knoppen op de bedrade afstandsbediening. Anders werken ze met elk apparaat, op voorwaarde dat het een koptelefoonaansluiting of een 3,5 mm-dongle heeft.

Hoewel we dit specifieke model niet hebben getest, zijn we grote fans van de audioproducten van Bose. Iets minder dan 10.000 Amazon-recensenten geven ze gemiddeld 4 sterren, met als grootste klacht dat een van de luidsprekers na een paar maanden niet meer werkte. Recente beoordelingen waren echter positief, dus het is mogelijk dat Bose het probleem tijdens de productie heeft opgelost.

[Today’s deal: Bose QuietComfort Noise-Canceling Headphones for $129 at AmazonRemove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like