Deze 50-inch 4K HDR-tv kost slechts $ 250

tclandroidtv

Niets zegt fijne feestdagen als een gloednieuwe televisie. Best Buy heeft nu een solide deal op een TCL 50-inch 4K-televisie met een hoog dynamisch bereik voor slechts $ 250Verwijder niet-productlink. Dat is $ 100 korting op de adviesprijs en een deal op bijna doorbuster-niveau.

De HDR van de televisie komt in de vorm van HDR10 en hybride log-gamma (HLG) formaten. HDR zorgt voor een groter aantal kleuren, wat resulteert in een veel levendiger en opvallender beeld. Het punt is dat de HDR-benadering van deze tv de “budgetversie” gebruikt die niet te vergelijken is met helderdere tv’s die krachtigere formaten gebruiken. Toch is het beeld op deze tv veel beter dan wat je zult zien met een niet-HDR-set.

Deze set heeft Android TV aan boord voor toegang tot al je favoriete streamingdiensten, waaronder Amazon Prime Video, Disney Plus, HBO Max, Netflix, YouTube en vele anderen.

De tv bevat ook Google Assistant voor spraakbesturing van je televisie. Je kunt de Assistent ook basisvragen stellen, net als op Google Home, en smarthome-apparaten zoals slimme lampen bedienen. Daarnaast krijg je Chromecast-functionaliteit voor het eenvoudig overbrengen van video’s en andere inhoud van je telefoon naar het grote scherm.

Dit is een uitstekende tv voor de prijs en een solide keuze voor de feestdagen.

[Today’s deal: TCL 50S434 for $250 at Best Buy.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like