Deze 49-inch TCL Roku-tv, perfect voor het doorknippen van kabels, kost vandaag slechts $ 230

tcl 49 inch tv

Als je net als veel mensen bent, merk je misschien dat je nu meer filmavonden doet en je mijlenlange tv-kijklijst inhaalt. Een echt solide smart-tv kan je nachten voor het grote scherm een ​​beetje gemakkelijker maken, en vandaag op Amazon kun je de 49-inch TCL smart Roku TV krijgen voor $ 230Verwijder niet-productlink, lager dan een catalogusprijs van $ 293,48 .

De geweldige gebruikersinterface van Roku is ingebouwd in de software van de tv en maakt het gemakkelijk om door de inhoud te navigeren en al je diensten voor het doorsnijden van kabels op één plek te bewaren (en het is net zo goed voor het beheer van kabels, antennes, consoles en meer). Een meegeleverde Roku-afstandsbediening, die een eenvoudige knopindeling en handige bedieningselementen heeft, helpt je binnen die interface te bewegen en je kunt hem ook rechtstreeks vanaf je telefoon of ander mobiel apparaat bedienen. Voor privé luisteren – wat extra handig is in krappe gedeelde ruimtes – kun je een koptelefoon aansluiten op je mobiele apparaat en dat gebruiken in plaats van je tv-audio.

Ik heb een oudere versie van deze tv en ben er dol op vanwege de eenvoudige navigatie en solide 1080p-beelden. Deze nieuwere versie lijkt zelfs nog beter, met 4,5 sterren van de 5 over bijna 11.000 gebruikersbeoordelingen op Amazon.

[ Today’s deal: 49-inch TCL smart Roku TV for $230Remove non-product link. ]
0 Shares:
You May Also Like