Deze 43-inch 4K-tv kost slechts $ 220, alleen vandaag

tclroku

Alleen vandaag kun je voor belachelijk lage prijzen een nieuwe tv voor de woonkamer kopen of de audio-installatie in je woonkamer verbeteren. Amazon heeft een eendaagse deal voor sommige TCL-uitrusting, waaronder een 43-inch 4K Roku smart-tv voor $ 220, een daling van $ 280. Er is ook een 1080p-tv van minder dan $ 200 en een soundbar te koop. Wees er echter snel bij, want de deals eindigen net voor middernacht op donderdagavond Pacific Time.

De 43-inch 4K-tv is voorzien van Roku-software voor het streamen van al je favoriete videodiensten, waaronder Netflix, Prime Video, ESPN, Disney Plus en meer. Het is ook compatibel met Amazon’s Alexa en Google Assistant voor spraakbesturing via de mobiele Roku-app. Je kunt de spraakbesturing gebruiken om van ingang te wisselen, maar ook om video’s te vinden en te starten.

Als je het geluid in je woonkamer wilt verbeteren, is de TCL Alto 8i 2.1-kanaals soundbar voor $ 100, lager dan een prijs die meestal rond de $ 140 schommelt. We hebben de Alto 8i zelf niet geëvalueerd, maar hij wordt goed beoordeeld op Amazon, met een gemiddelde van 4,5 van de 5 sterren in meer dan 5.000 beoordelingen. Het heeft Dolby Atmos-surroundgeluid, dubbele subwoofers en Bluetooth.

Ten slotte hebben we de 40-inch TCL 1080p-tv met Android TV voor $ 180. Omdat dit een Android TV is, wordt deze geleverd met een ingebouwde Google Assistent en ondersteunt hij Chromecast, hoewel hij ook vooraf is geladen met apps voor het streamen van premium video.

0 Shares:
You May Also Like