Deze $ 200, 43-inch tv wordt geleverd met Amazon’s Fire TV-streaming

amazontoshibafiretvmaisel

Als je op zoek bent naar een nieuwe televisie om je bezig te houden tijdens deze sociaal verre dagen, is het de moeite waard om er een te kopen met ingebouwde streaming-technologie. Vandaag verkoopt Best Buy via Amazon een 43-inch 1080p-tv met Fire TV aan boord voor $ 200 . Dat is het laagste punt ooit voor deze set en $ 30 minder dan de meest recente prijs.

Deze televisie wordt geleverd met drie HDMI-poorten en één USB. Er is ook een ethernetpoort voor de best mogelijke verbindingsprestaties, hoewel de tv ook wifi heeft als het gebruik van een kabel onpraktisch is.

De beste eigenschap van deze set zijn niet de poorten of de 1080p-resolutie, hoewel die allebei goed genoeg zijn. Nee, verreweg de beste functie is de Fire TV-software die de show uitvoert. Met een Fire TV Edition-televisie krijgt u toegang tot al uw favoriete snoersnijservices zoals Hulu, Netflix, Disney+, Amazon Prime Video en YouTube Premium – geen dure externe streaming-stick nodig.

De tv wordt ook geleverd met een afstandsbediening met Alexa aan boord voor spraakbesturing, evenals snelstartknoppen voor services zoals Prime Video, Netflix en HBO.

Het is een uitstekend entertainmentpakket dat perfect in elke kamer past, en tegenwoordig is deze tv verkrijgbaar voor een bodemprijs. Kan die combi niet verslaan.

[Today’s deal: 43-inch, 1080p Toshiba Fire TV Edition on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like