Denon voegt subwoofer toe aan zijn draadloze Home-speakerlijn

Denon Home Subwoofer

Degenen die hebben geïnvesteerd in Denons ecosysteem van HEOS-compatibele Home-luidsprekers, kunnen nu een aantal grote beats toevoegen aan het feest, waarbij de fabrikant van home-audio een subwoofer onthult voor zijn Denon Home-serie draadloze luidsprekers.

De Denon Home-subwoofer is nu te koop voor $ 599 en kan draadloos worden gegroepeerd met andere HEOS-compatibele luidsprekers en componenten, zoals de Denon Home 150 en 250 (die we eerder hebben beoordeeld).

De subwoofer kan ook worden gekoppeld aan de Denon Home Sound Bar 550, waardoor de alles-in-één soundbar een 3.1-kanaals systeem wordt. Als je nog een paar Home-speakers als surround-modules toevoegt, kun je de Sound Bar 550 een volledige 5.1-configuratie geven.

Met afmetingen van 13 x 14,5 x 13 inch (BxHxD), wordt de Denon Home-subwoofer geleverd met een 8-inch driver en dezelfde met stof beklede look als de andere Home-luidsprekers van Denon.

De subwoofer is compatibel met het HEOS multiroom audioplatform van Denon, wat betekent dat je de HEOS-app kunt gebruiken om hem te groeperen met andere HEOS-speakers. Je kunt ook de HEOS-app gebruiken om het uitgangsniveau, het laagdoorlaatfilter en de fase van de sub aan te passen.

De Home-sub ondersteunt zowel de 2,4 GHz- als de 5GHz-wifi-band, maar heeft ook een ethernetpoort aan de achterkant als je de voorkeur geeft aan een bekabelde netwerkverbinding, samen met een 3,5 mm aux-ingang.

Denon Home Subwoofer-ingangen

denon

Geflankeerd door de hulp- en ethernetpoorten is een USB-A-connector, die muziekbestanden kan lezen. Als je een flashdrive aansluit op de USB-poort van de sub, kun je muziekbestanden die op de drive zijn opgeslagen openen en afspelen vanuit de HEOS-app (HEOS ondersteunt tot 24-bit/192kHz audio).

Denon heeft onlangs ingebouwde Alexa aan zijn andere Home-luidsprekers toegevoegd via een firmware-update, hoewel de Home-subwoofer natuurlijk een uitzondering zal zijn.

We zullen een volledige recensie van de Denon Home-subwoofer hebben zodra we een recensie-eenheid hebben getest.

0 Shares:
You May Also Like