Dek de gangen met Amazon’s rockende eendaagse Anker-luidsprekeruitverkoop

soundcore flare 2

Als je een van de luidsprekerdeals hebt gemist tijdens de Cyber ​​Monday- en Black Friday-uitverkoop, hebben we muziek in je oren: Amazon heeft een eendaagse uitverkoop op Anker Soundcore-luidsprekersVerwijder niet-productlink voor de woonkamer, slaapkamer , of achtertuin met veel tegen altijd lage prijzen.

Ten eerste hebben we de Soundcore Infiniti Pro Soundbar voor $ 149. Verwijder niet-productlink in plaats van $ 199. een nieuw dieptepunt. We hebben deze soundbar niet beoordeeld, maar hij is populair op Amazon met vier van de 5 sterren uit meer dan 300 beoordelingen. De Infiniti Pro is een 2.1-kanaals soundbar, hij ondersteunt Dolby Atmos, evenals 4K pass-through, en als je geen tv kijkt, heeft hij Bluetooth 5 voor draadloze muziekstreaming. (Als je iets zwaarders nodig hebt, bekijk dan zeker ons overzicht van de beste soundbars voor 2020.)

De volgende is de Soundcore Flare 2 Bluetooth-luidspreker met 360-graden geluid voor $ 55,19. Verwijder niet-productlink van $ 70, nog een historisch dieptepunt. We hebben deze luidspreker in mei beoordeeld en hem vier van de vijf sterren gegeven. We vonden het erg leuk vanwege de verbeterde audio (20 watt output hoger dan 12 watt op de vorige versie), evenals een paar LED-ringen aan de boven- en onderkant (in tegenstelling tot een enkel lampje op de originele Flair) . Het heeft een IPX7-classificatie, waardoor het een ideale luidspreker is voor luisteren aan het zwembad en aan het meer, samen met een duurzame batterij van 5.200 mAh.

Ten slotte, voor die keren dat je iets bescheideners nodig hebt, is de Soundcore Mini $ 16,07, minder dan de gebruikelijke verkoopprijs van $ 21 en de laagste die we hebben gezien. Deze kleine luidspreker heeft een speeltijd van 15 uur, een Bluetooth-bereik van 20 meter, verbeterde bas en een ingebouwde ruisonderdrukkende microfoon. En zorg ervoor dat u ook de rest van de uitverkoop bekijkt.

0 Shares:
You May Also Like