Defiant outdoor smart plug review: een exclusieve Home Depot

The Defiant Smart Outdoor Plug from The Home Depot.

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Hubspace is niet afhankelijk van een smart home-hub Er is een gevarieerde collectie Hubspace smart home-producten bij de lanceringElk stopcontact kan individueel worden bediendFlexibele planning van zonsondergang en zonsopgang

nadelen

Hubspace-platform is momenteel beperkt tot Home Depot-producten Werkt alleen op 2,4 GHz wifi-netwerken Geen IFTTT-ondersteuning Geen HomeKit-ondersteuning

Ons oordeel

Een slimme buitenstekker bij The Home Depot? Geen verrassing. Een slimme buitenstekker Het Home Depot? Meestal een aangename verrassing.

Prijs bij beoordeling

$ 18,97

Beste prijzen vandaag: Home Depot Defiant 15-amp outdoor smart plug (model HPPA52CWB)

Is er genoeg ruimte op de overvolle smart home-markt voor Hubspace, het nieuwe platform van The Home Depot voor zijn slimme verlichting, stopcontacten, gloeilampen en plafondventilatoren van het huismerk?

Kan zijn. Op dit moment maak ik me meer zorgen over de opslag op mijn telefoon: de Hubspace-app, gedownload toen ik auditie deed voor de nieuwe Defiant slimme buitenstekker van de big-box-retailer, werd de 14e merkspecifieke smart-home-app op mijn startscherm.

Maar er is altijd ruimte voor een andere competente, slimme buitenstekker van minder dan $ 20 om een ​​verouderende, schurende, mechanische uitlaattimer te vervangen. De Defiant-stekker ($ 18,97) heeft de verplichte ondersteuning voor spraakbesturing van Amazon Alexa en Google Assistant, en de twee uitgangen kunnen onafhankelijk worden bediend, zodat je je terrasverlichting en landschapsverlichting op afzonderlijke schema’s kunt laten werken. Het apparaat biedt ook bescherming tegen stof en water met IP64-classificatie; dat wil zeggen, het is ondoordringbaar voor stof en is bestand tegen besproeiing met water. U vindt een gedetailleerde uitleg van IP-codes op de voorgaande link.)

Uitdagende slimme buitenstekker

Deze recensie maakt deel uit van TechHive’s dekking van de beste slimme stekkers.

In tegenstelling tot zijn naam, is het Hubspace smart home-ecosysteem van Home Depot (nu bijna 20 producten binnen de merken Commercial Electric, Defiant, EcoSmart en Hampton Bay) afhankelijk van een centrale hub – u hebt alleen een smartphone of tablet nodig, de Hubspace-app ( voor Android of iOS) en een Wi-Fi-netwerk. Sommige smart home-enthousiastelingen zullen echter teleurgesteld zijn om te horen dat Hubspace IFTTT niet ondersteunt en ook niet het HomeKit-ecosysteem van Apple. Dat zou onderweg kunnen veranderen.

“We zijn niet bezig met het maken van een ommuurd ecosysteem”, zegt Nick Millette van The Home Depot, die toezicht houdt op de inspanningen voor de ontwikkeling van slimme producten voor thuisgebruik. “We willen dat Hubspace-klanten hun Hubspace-producten kunnen bedienen met elk platform dat voor hen het handigst is. We zijn begonnen met integraties met de Amazon- en Google-platforms, omdat we dat het grootste voordeel voor ons klantenbestand vonden, maar we staan ​​open voor het ontwikkelen van aanvullende integraties in de toekomst.”

De Defiant slimme buitenstekker van Home Depot instellen

Als je telefoon het wifi-thuisnetwerk van je huis kan bereiken in de buurt van een beschikbaar buitenstopcontact, zul je geen problemen hebben om betrouwbare service te krijgen via de Defiant-stekker. Je hebt zowel een Bluetooth- als een 2,4 GHz wifi-verbinding nodig om het in te stellen. Download gewoon de Hubspace-app, maak een account aan en voeg uw nieuwe apparaat toe door de QR-code op het product te scannen. Koppel vervolgens je Alexa- en/of Google Assistant-accounts aan Hubspace. Tenzij de Defiant zijn naam eer aan doet, zou u binnen enkele minuten klaar moeten zijn om uw landschaps- of zwembadverlichting aan te sluiten.

Zodra je een “thuis” hebt gemaakt in de Hubspace-app, kun je die locatie in kamers verdelen en je Hubspace-producten aan die kamer toewijzen. Je kunt ook extra woningen maken, wat handig is als je Hubspace ook bij een vakantiehuis gebruikt. Dat is ongeveer het dichtst bij Hubspace bij HomeKit.

Hubspace-app voor Defiant slimme buitenstekker

Kevin Hunt/Gieterij

Gelukkig bevat Hubspace-planning opties voor zonsondergang / zonsopgang – al te generieke slimme stekkers bieden alleen tijdgebaseerde planning. Dat betekent herhaalde bezoeken aan de app van het product om de in- en uitschakeltijden aan te passen naarmate de seizoenen veranderen. Hubspace kan het ook beter doen dan een simpele zonsopgang-zonsondergang; je kunt ook een evenement plannen van 30 minuten tot vier uur voor of na zonsopgang of zonsondergang.

De Defiant-stekker, met een vermogen van 15 ampère, kan veilig tot 1.800 watt bevatten (15 ampère vermenigvuldigd met 120 volt). In tegenstelling tot concurrerende buitenpluggen van Wyze of iDevices, kan de Defiant het energieverbruik niet bijhouden. Maar moet u echt weten dat het 3 cent kost om uw terrasverlichting 8 uur lang te laten branden? Als je daarentegen een kleine, energiezuinige zwembadpomp aansluit, zoek dan naar een slimme buitenstekker met een energiebewakingsfunctie.

De volledig zwarte, plastic Defiant-stekker heeft een aparte aan-uitknop voor elk stopcontact. Een beschermende uitklapbare rubberen hoes beschermt ze wanneer ze niet in gebruik zijn. En gebruik altijd een slimme buitenstekker met beschermkap over het stopcontact in huis.

De Home Depot Defiant leeft buiten

Om de Defiant-buitenstekker een echte test te geven, heb ik een reeks LED-lichtslingers van 33 voet en een beschermhoes voor een verlengsnoer toegevoegd om een ​​klein zij-ingangsdek bij mijn huis te verlichten. Totale kosten, inclusief de Defiant buitenstekker: ongeveer $ 40.

De slimme stekker ging trouw aan bij zonsondergang en drie uur na zonsondergang, zoals ik had gevraagd en volgde ook de spraakopdrachten van Alexa en Google Assistant. Mocht je wifi-verbinding wegvallen, dan schakelen Hubspace-producten over op Bluetooth-bediening, op voorwaarde dat je binnen bereik bent. Als je een slimme assistent hebt, is het logisch om je oude mechanische buitentimer te vervangen door een slimme versie. De Defiant slimme buitenstekker kost ongeveer $ 6 meer dan de conventionele Defiant 15-amp mechanische timer met een enkel stopcontact.

De Defiant-stekker verspilt zelf minimale energie. Met beide stopcontacten uit, verbruikte het niet meer dan 0,2 watt, gemeten met een Watts Up? Pro draagbare vermogensmeter. Met beide stopcontacten ingeschakeld, registreerde de meter 1,3 watt.

Bottom line op de Home Depot Defiant outdoor smart plug

Zoals geldt voor de meeste smart home-producten die deel uitmaken van een breder ecosysteem, is de beste reden om de Defiant outdoor smart plug te kopen, als je al meer Hubspace-producten hebt of van plan bent te kopen. De Defiant heeft een zeer goede functieset, inclusief de weersbestendigheid, de onafhankelijk regelbare stopcontacten en de app die zonsopgang- / zonsondergangschema’s ondersteunt. Maar je zou hetzelfde kunnen zeggen van de Wyze Plug Outdoor met twee stopcontacten van $ 18 (die het energieverbruik wel bijhoudt en een fotosensor van zonsondergang tot zonsopgang heeft) en het $ 25 TP-Link Kasa Smart-model KP405, dat een dimbare belasting kan dimmen.

0 Shares:
You May Also Like