De Wyze Lock Bolt is een belachelijk goedkoop biometrisch slim slot

Wyze Lock Bolt in use

De Wyze Lock Bolt is het nieuwste laaggeprijsde product van Wyze Labs, fabrikant van goedkope smart home-gadgets. Uitgerust met zowel een vingerafdruklezer als een numeriek toetsenbord, is Wyze van plan het nieuwe slimme slot aan te bieden voor slechts $ 69,99, exclusief verzendkosten. Wyze Cam Plus-abonnees hebben de mogelijkheid om het slot te kopen voor $ 10 minder dan dat.

Het Bluetooth-slot is nu rechtstreeks verkrijgbaar bij Wyze en kan volgens de fabrikant in minder dan een seconde worden geopend. Het heeft ook een automatische vergrendelingsfunctie die de grendel na een door de gebruiker gedefinieerde tijd opnieuw inschakelt. Omdat het een Bluetooth-apparaat is, beperkt het echter de mogelijkheid om te worden opgenomen in een breder smart home-ecosysteem, en de afwezigheid van een deurpositiesensor betekent dat de grendel kan worden gegooid, of de deur nu open of gesloten is.

Wyze Lock Bolt afgebeeld

Wyze Labs

Ondanks die tekortkomingen is $ 70 een buitengewoon aantrekkelijke prijs voor een slim slot van hoge kwaliteit, vooral een slot met een geïntegreerde vingerafdruklezer. Voor degenen die liever pincodes gebruiken om hun deur te ontgrendelen, heeft de Wyze Lock Bolt een “anti-piep”-functie waarmee u willekeurige cijfers voor of na uw pincode kunt toevoegen, zodat een toeschouwer deze niet kan leren.

Wyze zegt dat zijn app een logboek bijhoudt van elke keer dat het slot wordt vergrendeld en ontgrendeld, wie het heeft gebruikt en hoe ze het hebben gebruikt. Mochten de vier AA-batterijen van het slot leeg zijn terwijl je niet thuis bent (het bedrijf schat dat een set 10 tot 12 maanden meegaat), dan kun je een USB-C-kabel aansluiten op een draagbare oplader (niet meegeleverd) om hem genoeg energie te geven gebruik uw pincode om het te ontgrendelen.

We zullen een diepgaande Wyze Lock Bolt-recensie publiceren zodra we wat quality time kunnen besteden aan het evalueren ervan. Blijf kijken.

0 Shares:
You May Also Like