De Weber Connect Smart Grilling Hub kan uw oude barbecue hightech maken

weber grill hub 1

Moderne barbecuegrills hebben de grillervaring getransformeerd en giswerk geëlimineerd door de temperatuur van het voedsel dat u kookt nauwlettend in de gaten te houden. Weber belooft nu die hightech-ervaring naar uw bestaande grill te brengen, met zijn Weber Connect Smart Grilling Hub.

De hub bestaat uit bedrade sondes die zowel de omgevingstemperatuur in de grill volgen als die ook in het voedsel dat u bereidt, kunnen worden gestoken. In de hub ingebouwde kunstmatige intelligentie houdt uw kok in de gaten en stuurt informatie naar een app op uw smartphone, die u op zijn beurt een melding stuurt wanneer het voedsel klaar is om om te draaien, te serveren en te eten.

webgrill hub 2

Weber zegt dat de app ook een verscheidenheid aan grillprogramma’s biedt, ontwikkeld door Weber-grillmeesters, met gedetailleerde instructies voor het bereiden van verschillende soorten voedsel. Het bedrijf zegt van plan te zijn om in de loop van de tijd nieuwe inhoud aan de app toe te voegen. Alexa-integratie staat ook op de roadmap voor 2020.

De Weber Connect Smart Grilling Hub moet begin dit jaar verkrijgbaar zijn bij Weber.com en bij verschillende retailers. Het kost $ 129,99.

0 Shares:
You May Also Like