De voor Alexa geschikte Onelink Safe & Sound-rookmelder van First Alert krijgt AirPlay 2-ondersteuning

first alert one link single2703 r

De handige door Alexa aangedreven Onelink Safe & Sound van First Alert heeft Alexa al onder de motorkap, en nu komt het bericht dat de slimme rookmelder op het punt staat ook hip te worden in AirPlay 2.

Met een gratis over-the-air-update voor de $ 250 Onelink Safe & Sound (prijzig, ja, maar het wordt vaak afgeprijsd op Amazon) laat je muziek streamen naar de rookmelder via AirPlay 2, en de Onelink groeperen met andere AirPlay 2 -compatibele luidsprekers en apparaten. De update wordt nu uitgerold, volgens een persbericht van First Alert.

Wacht, een rook- en koolmonoxidemelder met Alexa en AirPlay 2 aan boord? Ja, het klinkt een beetje gek, maar onze recensent noemde de Onelink Safe & Sound een “geïnspireerd, zij het duur, idee”, perfect om Alexa in elke kamer van je huis te plaatsen zonder dat je op zoek hoeft te gaan naar extra slimme luidsprekers.

De Onelink Safe & Sound kon al muziek afspelen via de geïntegreerde luidspreker via Bluetooth of gewoon door Alexa te vragen, en in onze recensie zeiden we dat de geluidskwaliteit “vergelijkbaar was met een Echo Plus” en in staat was “gemakkelijk een redelijk grote kamer te vullen .”

Met zijn nieuwe AirPlay 2-ondersteuning kan de Onelink nu muziek rechtstreeks vanaf je iPhone, iPad of Mac streamen via het draadloze streamingprotocol van Apple, en je kunt hem groeperen met andere AirPlay 2-luidsprekers, handig voor het streamen van een afspeellijst in meerdere kamers tegelijk.

Naast de zojuist toegevoegde ondersteuning voor AirPlay 2, is de Onelink Safe & Sound ook compatibel met Apple Homekit, wat betekent dat je hem kunt bedienen met de Apple Home-app en hem kunt toevoegen aan je HomeKit-scènes.

0 Shares:
You May Also Like