De veelzijdige Amazon Echo Flex mini-luidspreker kost nu $ 10

echo flex main

Je hebt Alexa-apparaten in de woonkamer, de keuken en de studeerkamer, maar hoe zit het met de gang? Of de kelder? Of dat kleine plekje in de foyer? Amazon’s antwoord op die vragen is de Echo Flex, die vandaag te koop is voor een miezerige $ 10. Verwijder niet-productlink, meer dan de helft van de adviesprijs en een stuk lager dan het vorige dieptepunt van $ 17,49.

Als je er niet bekend mee bent, is de Flex een mini-speakermuurwrat die alle Alexa-hulp biedt die je nodig hebt zonder dat een lange draad in de weg zit. We hebben de Flex in februari beoordeeld en hem vier van de vijf sterren gegeven door te zeggen: “De compacte, plug-in Echo Flex zorgt voor een geweldige manier om Alexa op plaatsen te plaatsen waar andere Echo-luidsprekers niet helemaal passen.”

De Flex is niet de best klinkende Echo die er is, maar het zal werken in een mum van tijd. En het is voldoende geschikt om Alexa te vragen naar het weer, verkeer of het bedienen van je smart home-apparatuur. De Flex ondersteunt ook extra accessoires, zoals een slimme bewegingssensor (ook te koop voor $ 13). Verwijder niet-productlink en een nachtlampjeVerwijder niet-productlink.

[Today’s deal: Echo Flex for $10 on AmazonRemove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like