De uitstekende Google Home slimme luidspreker is vandaag een waanzinnige 70% korting

Slimme luidsprekers zijn zeer nuttige hulpmiddelen, vooral nu we allemaal meer tijd thuis doorbrengen. En vandaag kun je een geweldige krijgen voor waanzinnig goedkoop: Google verkoopt vandaag zijn Google Home slimme luidspreker voor slechts $ 29. Verwijder niet-productlink, 70 procent korting op de adviesprijs van $ 99 en de beste prijs die we ooit hebben gezien. Je kunt het ook voor die prijs vinden bij een paar andere retailers, waaronder Best BuyRemove non-product link en Lowe’sRemove non-product link, maar het kan zijn dat je moet vertrouwen op het ophalen aan de stoeprand.

Toen we de Google Home in 2016 beoordeelden, vonden we het erg leuk en onze mening erover is alleen maar sterker geworden. Destijds zeiden we: “De hyperbewuste, spraakgestuurde luidspreker van Google biedt veel verrassende antwoorden, en het is slimmer, klinkt beter en ziet er beter uit dan Amazon Echo.” Zelfs met de komst van slimme schermen is Google Home vier jaar later nog steeds een solide optie. Je kunt de Google Home gebruiken om muziek af te spelen, alarmen in te stellen, te bellen, slimme apparaten te bedienen en zelfs films en programma’s af te spelen op een Chromecast.

En voor een prijs die lager is dan die van de Google Home Mini, is het moeilijk te laten liggen.

[Today’s deal: Google Home for $29 at the Google StoreRemove non-product link, Best BuyRemove non-product link, and Lowe’sRemove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like