De uitstekende Eufy Security draadloze videodeurbel kost $ 140

eufysecuritydoorbellbattery

Als u zich zorgen maakt over het stelen van pakketten, kunt u uw beveiliging voor minder verhogen met de deal van vandaag. Amazon verkoopt de Eufy Security Wireless Video Doorbell van Anker voor $ 140. Verwijder niet-productlink, een nieuwe laagste prijs bij Amazon en $ 80 goedkoper dan de adviesprijs van $ 220.

Dit model videodeurbel werkt op batterijen en heeft geen optie voor bedrade verbindingen. Het beschikt over 2K-video-opname (we zijn niet duidelijk over de specifieke resolutie), opslag aan boord die is gecodeerd met AES-256, tweerichtingsaudio en aangepaste detectiezones. De deurbel heeft ook verbeterde menselijke detectie en een solide levensduur van de batterij, waarbij Anker zegt dat de deurbel tot 180 dagen meegaat op een enkele lading.

De deurbel integreert ook met Amazon Alexa en Google Assistant, wat handig is als je een slim display zoals de Echo Show 5 hebt. We hebben deze exacte versie van de deurbel niet beoordeeld, maar we hebben wel naar een vergelijkbaar model gekeken en er vier gegeven. van de vijf sterren terwijl hij het de beste batterijgevoede deurbel voor 2020 noemt.

[Today’s deal: Eufy Security Wireless Video Doorbell for $140 at AmazonRemove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like