De uitstekende Eufy BoostIQ Robovac 11S van Anker is vandaag gedaald tot $ 150

robovac 11s

Als je het zat bent om met je stofzuiger rond te duwen, moet je op de deal van vandaag springen. Woot verkoopt een gloednieuwe Anker Eufy BoostIQ Robovac 11S voor $ 150. Verwijder niet-productlink, goed voor $ 70 korting op de adviesprijs, en de beste prijs die we ooit hebben gezien.

We hebben de RoboVac 11S in augustus 2018 beoordeeld en gaven hem vier van de vijf sterren en noemden hem “onze favoriete budgetvriendelijke robotstofzuiger voor diegenen die hun wekelijkse schoonmaakbeurt willen aanvullen”. Het is sindsdien vervangen door de iLife A4s Pro, maar we houden nog steeds van de 11S, vooral voor deze prijs. Zoals alle Eufy robovacs, is de 11s eenvoudig in te stellen en te gebruiken en ondersteunt hij meerdere reinigingsmodi, waaronder eenpersoonskamer, evenals edge-, spot- en handmatige reinigingsmodi, zodat er geen vuil wordt ontdekt.

De 11S wordt ook geleverd met een afstandsbediening en wanneer de handmatige modus is ingeschakeld, kun je de stofzuiger naar een bepaalde plek sturen die aandacht nodig heeft. De stofzuiger heeft Anker’s BootsIQ die de zuigkracht verhoogt wanneer dat nodig is om grotere rommel op te ruimen, en hij heeft een zuigkracht tot 1.300 Pa, en Anker zegt dat de batterij tot 100 minuten meegaat.

[Today’s deal: Anker’s Eufy BoostIQ Robovac 11S for $150 on Woot]Niet-productlink verwijderen

0 Shares:
You May Also Like