De The Frame-tv’s van Samsung zijn te koop, inclusief een 43-inch 4K HDR-model voor $ 800

frame product image

Als je je zou willen voorstellen dat je naar beeldende kunst zit te kijken tijdens een avondje voetbal of zondagmiddagvoetbal, dan kan dat nu voor minder. Amazon verkoopt Samsung’s The Frame-tv’s. Verwijder niet-productlink tegen enkele van de beste prijzen tot nu toe, inclusief een 43-inch 4K HDR-quantum-dot-model. Verwijder niet-productlink voor $ 798.

We hebben de The Frame-tv’s van Samsung bijna een jaar geleden beoordeeld en gaven de lijn vier van de vijf sterren. We noemden onze recensie-eenheid een “zeer, zeer goede algehele tv”. Het unieke aan deze tv’s is dat ze zijn ontworpen om eruit te zien als de lijst van een schilderij. Daartoe zijn ze vooraf geladen met ongeveer 20 voorbeelden van kunst die je kunt weergeven wanneer je niet naar Netflix of Disney+ kijkt. In de Art-modus detecteert de tv het omgevingslicht en past de helderheid daarop aan.

De frames worden geleverd met een uitsparing voor het bevestigen van de meegeleverde ondiepe wandmontage, en de randen kunnen worden verwisseld voor $ 100 per pop. Een enkele kabel aan de achterkant wordt aangesloten op een breakout-box voor al je hulpstukken.

Wat betreft de ingewanden van de tv, de 43-inch schudt quantum-dot HDR, 4K-resolutie en een “quantumprocessor” voor het opschalen van niet-4K-beelden. Het heeft ook Alexa ingebouwd, samen met alle verschillende streaming-apps die je nodig hebt.

Als een 43-inch set te klein is, is er ook een 55-inch voor $ 998 Verwijder niet-productlink, een daling van $ 1.400, evenals een 65-inch versie voor $ 1.500 Verwijder niet-productlink, een daling van $ 1.798. Als je zo goedkoop mogelijk wilt gaan, kost een 1080p 32-inch frame slechts $ 448. Verwijder niet-productlink.

[Today’s deal: One-day sale on Samsung The Frame TVs at Amazon.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like