De superieure reiniging van deze betaalbare robovac kost $ 120 extra

roborock s4 max

Je wilt een robotstofzuiger die je huis in kaart kan brengen, goed schoonmaakt en lang meegaat. Amazon heeft precies dat op zijn laagste punt ooit. De Roborock S4 Max is nu te koop voor $ 310, minder dan de gebruikelijke $ 430. De eerste $ 100 van die deal wordt automatisch afgeschreven, maar je moet de kortingsbon van $ 20 onder de prijs op de productpagina knippen om de volledige deal te krijgen.

We hebben de Roborock S4 Max beoordeeld en hem vier van de vijf sterren gegeven. “De S4 Max biedt superieure reiniging en geavanceerde functies tegen een betaalbare prijs”, zeiden we.

De S4 Max ondersteunt het in kaart brengen van maximaal vier niveaus, evenals onzichtbare muur- en no-go-zones. Je kunt ook de Roborock-app gebruiken om te zien waar de S4 Max is geweest en een kaart van je huis te zien. Met de app kun je bovendien schema’s en zuigkracht regelen, je robovac vinden als deze kwijt is en afstandsbediening bieden als je het vacuüm handmatig moet richten.

De S4 Max heeft vier reinigingsmodi, waaronder stil, gebalanceerd, turbo en max, en Roborock zegt dat het tot 180 minuten batterijduur ondersteunt in stille modus. De S4 Max heeft ook een maximale zuigkracht van 2000 Pa en gebruikt Lidar + SLAM om door het huis te navigeren.

Als je erover hebt nagedacht om je vloerreiniging te automatiseren, is het vandaag een goed moment om een ​​krachtige, krachtige robovac aan te schaffen voor een uitstekende prijs.

[Today’s deal: Roborock S4 Max for $310 at Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like