De slimme kraan van U by Moen zit boordevol slimme functies voor thuiskoks

u by moen kitchen faucet

Moen’s nieuwe U by Moen Smart Faucet zou maatbekers, lepels en thermometers uit je keuken kunnen bannen. Eenmaal geïnstalleerd, hoef je je Alexa of Google Assistant-aangedreven slimme luidspreker alleen precies te vertellen hoeveel water je nodig hebt en op welke temperatuur. Wanneer het water de gewenste temperatuur heeft bereikt, zwaait u gewoon met uw hand over de kraan en het zal de exacte hoeveelheid in uw container doseren en vervolgens afsluiten.

De kraan kan automatisch uit slechts één eetlepel water tot 15 gallon tappen op elke gewenste temperatuur, of je kunt gewoon “heet water” of “koud water” zeggen. Je kunt ook aangepaste voorinstellingen maken, zoals “babyfles” of “hondenbak”, met de Moen-app en de kraan precies de juiste hoeveelheid water laten gieten om het opgegeven vat te vullen. Of als u uw gootsteen wilt vullen om de afwas te doen, kunt u een voorinstelling maken om de gootsteen te vullen met zoveel liters heet water als er kan.

Geen zin om te praten? Een sensor op de voorste kraan herkent gebaren en zal het water starten en stoppen met een golf van je hand, ongeacht in welke positie de kraanhandgreep zich bevindt. Dat klinkt als gewoon het kaartje wanneer je rauw vlees hebt verwerkt of brood hebt klaargemaakt of koekjesdeeg en u wilt de kraan niet vervuilen of anderszins vervuilen voordat u uw handen wast.

De uittrekbare kraan van de kraan kan met een druk op de knop worden aangepast van een straal naar een spray, en er is een Power Clean-functie die het water met meer kracht naar buiten stuurt om het voedsel van de vuile vaat te spoelen. Wanneer u de kraan terug naar de hals van de kraan wilt brengen, zorgt een gewicht aan het uiteinde van de slang onder de gootsteen ervoor dat deze snel wordt ingetrokken.

De kraan heeft niet eens een stopcontact nodig – Moen zegt dat hij tot twee jaar op batterijstroom kan werken. En het is niet extreem duur: de prijzen voor de U van Moen beginnen bij $ 450.

0 Shares:
You May Also Like