De serie Reolink Duo beveiligingscamera’s heeft dubbele lenzen

reolink duo security cam

Reolink ontwierp zijn nieuwste beveiligingscamera voor thuis, de Reolink Duo, om grotere eigendommen te bewaken waarvoor anders twee camera’s nodig zouden zijn. Het belooft een ultrabreed gezichtsveld – 150 graden van rechts naar links – dankzij de dubbele lenzen, die elk worden aangesloten op een 4-megapixel beeldsensor. De video van de twee lenzen wordt afgespeeld in vensters naast elkaar, met een dunne verticale lijn die de twee feeds scheidt.

De Reolink Duo wordt aangeboden in vier configuraties: dual-band wifi met een gelijkstroomvoeding ($ 130), dual-band wifi met een ingebouwde batterij ($ 200), power-over-ethernet ($ 110) of LTE met een ingebouwde batterij en een zonnepaneel ($300). Elk model neemt video op met 15 frames per seconde in een resolutie van 2560 x 1440, met behulp van H.265-compressie. Naast het opnemen van video in de cloud, bieden de camera’s ook plaats aan maximaal 128 GB microSD voor opslag aan boord (niet inbegrepen).

reolink duo camerafeed

De camera’s zijn in de eerste plaats ontworpen voor buiteninstallaties en zijn weerbestendig tot IP66-niveau, wat betekent dat ze volledig zijn beschermd tegen schadelijke deeltjes, en dat ze bestand zijn tegen besproeiing met een drukmeter vanaf een redelijke afstand. We hebben een diepgaand artikel over IP-codes op deze link.

Alle vier de camera’s ondersteunen passieve infrarood bewegingsdetectie, nachtzicht, nachtzicht in kleur met de ingebouwde schijnwerper, en ze zijn allemaal in staat om onderscheid te maken tussen mensen en voertuigen. Met tweerichtingsaudio kun je in realtime met mensen chatten of vooraf opgenomen berichten afspelen.

De Reolink Duo-serie wordt naar verwachting op 23 oktober verzonden en Reolink accepteert nu pre-orders. Meer informatie is beschikbaar op de website van Reolink.

.

0 Shares:
You May Also Like