De Scosche BoomCanMS of BoomBottleMS wordt deze lente en zomer verzonden

scosche boombottle

Scosche zal zijn lijn van waterdichte draadloze Bluetooth-luidsprekers bijwerken met de BoomCanMS Portable Speaker van $ 40 en de bijgewerkte BoomBottleMS magnetische draagbare speaker van $ 130. Beide zijn compatibel met de MagSafe-verbindingsstandaard van Apple en zijn bijgewerkte versies van modellen in de huidige lijn van het bedrijf.

Apple heeft de MagSafe-standaard toegevoegd, die een ring van magneten gebruikt om een ​​apparaat veilig aan een batterij of ander apparaat te bevestigen, te beginnen met de iPhone 12. Het werkt ook met MagSafe-compatibele hoesjes die worden verkocht door Apple en andere geautoriseerde fabrikanten.

De BoomCanMS gebruikt die ingebouwde magneten om zichzelf stevig aan de achterkant van een compatibele iPhone te bevestigen. Gebruikers met oudere iPhones of Android-apparaten kunnen de meegeleverde MagicPlate aan de achterkant van hun telefoon bevestigen om de luidspreker aan hun apparaat te bevestigen.

scosche boomcan

Deze Scosche-luidspreker beschikt ook over Bluetooth 5.0-connectiviteit en kan echte stereo leveren als u hem koppelt met een andere BoomCanMS-luidspreker. De speaker krijgt vijf uur afspeeltijd na 1,5 uur opladen en maakt gebruik van een USB-A naar USB-C-oplaadkabel.

De BoomCanMS heeft een IPX7 waterdichtheid en wordt geleverd in zwart of wit. De speaker zal beschikbaar zijn in het voorjaar van 2022.

De Scosche BoomBottleMS magnetische draagbare luidspreker heeft een ring van neodymium-magneten langs de bovenkant die uitgelijnd zijn met de MagSafe-connector. Er zijn ook magneten rond de onderkant van de luidspreker waarmee de gebruiker hem stevig op vrijwel elk metalen oppervlak kan bevestigen.

De speaker heeft twee passieve subwoofers en twee 10W speakers. Er is een audio-equalizer die het geluid automatisch aanpast aan de omgeving waarin je je bevindt. Koppel een tweede BoomBottleMS om echt stereogeluid te krijgen.

Scosche heeft deze luidspreker ontworpen voor gebruik buitenshuis en voor feesten. Het wordt geleverd met een ingebouwde flesopener en een IPX7-waterdichtheid. Er is een USB-A naar USB-C-oplaadkabel om de lithium-ionbatterij op te laden en een LED-lampje geeft het batterijniveau aan.

De Scosche BoomBottleMS magnetische draagbare luidspreker zal beschikbaar zijn in de zomer van 2022.Jame

0 Shares:
You May Also Like