De Roomba i3+ is een goedkopere zelfledigende robotstofzuiger

i3 photo insitu robotonbase

iRobot heeft een robotstofzuiger gelanceerd die de meest premium voordelen van zijn producten binnen het bereik van bescheiden budgetten brengt. De Roomba i3+, nu verkrijgbaar, wordt geleverd met het innovatieve zelfledigende dock van het bedrijf, intelligente navigatie en iRobot Genius™ Home Intelligence voor slechts $ 599. Het vacuüm wordt ook verkocht als de i3 zonder het reinigingsstation voor $ 399.

iRobot zegt dat de Roomba i3 is uitgerust met een paar rubberen borstels voor meerdere oppervlakken en een speciaal ontworpen borstel voor het vegen van de randen. Het bedrijf gaat er prat op dat het 10 keer de zuigkracht heeft van de Roomba 600-serie. Het maakt gebruik van de Dirt Detect-technologie van iRobot om vuilophopingen te identificeren die extra aandacht nodig hebben. Het zeer efficiënte filter vangt volgens iRobot 99 procent van de pollen, schimmels, huisstofmijten en katten- en hondenallergenen op. De Roomba i3+ voegt de Clean Base Automatic Dirt Disposal toe, in wezen een combinatie van een oplaadstation en een afvalbak die automatisch het vuil uit de stofbak van de stofzuiger zuigt telkens wanneer deze opnieuw wordt geplaatst. De zelfledigende innovatie werd voor het eerst geïntroduceerd met de Roomba s9+.

i3 foto insitu robotonbase

De Roomba i3+ wordt bestuurd met de onlangs opnieuw ontworpen iRobot-app, mogelijk gemaakt door iRobot Genius Home Intelligence. Dit AI-gestuurde platform stelt de robot in staat om uw schoonmaakgewoonten te leren en schema’s aan te bevelen op basis van eerdere schoonmaaktaken, of schoonmaaksuggesties te doen op basis van het verlies van huisdieren en allergieseizoenen. De i3+ ondersteunt ook locatiegebaseerde reiniging wanneer je hem koppelt met een service zoals Life360 of de Wi-Fi Smart Lock van augustus, en spraakbediening wanneer je hem verbindt met een Google Home of Amazon Echo slimme luidspreker.

De zelfledigende Roombas van iRobot zijn de enige robotstofzuigers die we hebben gezien die de belofte van een volledig geautomatiseerde reinigingservaring waarmaken. Maar die modellen – de Roomba i7+ en Roomba s9+ – werden op het moment van schrijven verkocht voor respectievelijk $ 799 en $ 1.099. De introductie van de Roomba i3+ maakt echt handsfree stofzuigen toegankelijk voor veel meer gebruikers en zal zeker in de smaak vallen bij diegenen die dachten dat zo’n luxe onbereikbaar was.

We zullen binnenkort een praktische beoordeling hebben.

0 Shares:
You May Also Like