De Roomba 960 is de beste robotstofzuiger die je kunt kopen, en vandaag is het $ 250 korting

r960 left

Met het allergieseizoen voor de deur, is dit het perfecte moment om ervoor te zorgen dat u uw vloeren schoon houdt, maar het hoeft niet tijdrovend te zijn. Tegenwoordig kun je de iRobot Roomba 960-robotstofzuiger krijgen voor $ 399, minder dan een catalogusprijs van $ 650 en slechts een paar dollar verwijderd van de laagste prijs ooit. Het is een geweldige deal voor de beste robotstofzuiger die je kunt kopen.

“De Roomba 960 is niet goedkoop, maar je krijgt waar voor je geld”, zeiden we in onze recensie. “Navigatie is beter dan wat je krijgt van robotstofzuigers die alleen sensoren gebruiken, en omdat het niet wordt vertraagd door obstakels of overgangen van het ene vloeroppervlak naar het andere, verspil je geen batterijvermogen. En het verlaat uw vloeren. Verder zijn de spraakactivering en gedetailleerde reinigingsrapporten gewoon jus. ”

Deze Roomba helpt je om je vloeren handsfree schoon te houden, door je plattegrond in kaart te brengen om bij te houden waar je heen moet. Een reinigingssysteem in drie fasen helpt bij het opruimen van haren van huisdieren, vuil en meer, terwijl rubberen borstels voor meerdere oppervlakken op verschillende oppervlakken werken, van tapijt tot hardhout. U kunt ook bedienen via Wi-Fi of verbinding maken met Alexa of Google Assistant voor spraakbesturing. En wanneer het tijd is om op te laden, laadt hij zichzelf op en voltooit hij de klus zodra hij is ingeschakeld als hij een extra boost nodig heeft tijdens het schoonmaken.

“Het is de moeite waard om je centen neer te leggen voor de premium functies en uitstekende prestaties van de Roomba 960”, zeiden we in onze recensie. Tegenwoordig hoef je er veel minder te knijpen.

[Today’s deal: iRobot Roomba 960 robot vacuum from Amazon for $399]

0 Shares:
You May Also Like