De Ring Video Doorbell van $ 100 krijgt eindelijk een upgrade boordevol functies

ring video doorbell 2020

Ring, eigendom van Amazon, heeft in de loop der jaren een paar verbeterde versies van de zes jaar oude Ring Video Doorbell uitgebracht, waaronder de Video Doorbell 3 Plus van $ 230 die in april in de verkoop ging, maar de originele Ring Video Doorbell van $ 100 is nog steeds te koop als een budgetoptie. Nu komt het bericht dat het $ 100-model eindelijk een eigen update krijgt.

De tweede generatie Ring Video DoorbellRemove non-product link is nu beschikbaar voor pre-order en wordt op 3 juni verzonden. bewegingszone en meer.

Beginnend met de basis, verhoogt de vernieuwde Ring Video Doorbell zijn videoresolutie tot 1080p, tegenover 720p voor het model van de eerste generatie, samen met “scherper” nachtzicht en “verbeterde” tweerichtingsaudiokwaliteit.

De nieuwe Video Doorbell heeft “privacyzones” waarmee je gebieden in het gezichtsveld van 155 graden van de camera kunt specificeren die je niet wilt opnemen of weergeven in de liveweergave van de Ring-app, terwijl een extra “nabije zone” bewegingsdetectie mogelijk maakt in gebieden die zich tussen de 1,5 en 15 voet voor uw huis bevinden.

De tweede generatie Ring Video Doorbell ondersteunt ook Snapshot Capture, een relatief nieuwe Ring-functie die de hele dag snapshots maakt, zodat je kunt zien wat er voor je deur is gebeurd tussen de opgenomen gebeurtenissen.

Een andere nieuwe Ring-functie (vanaf maart vorig jaar) die de bijgewerkte Video Doorbell ondersteunt, is Modes, waarmee je snel kunt schakelen tussen de modi Thuis, Afwezig en Uitgeschakeld door op een knop in de Ring-app te tikken.

Naast de nieuwe beveiligingsfuncties wordt de opnieuw ontworpen Ring Video Doorbell geleverd met nieuwe montagebeugels die het (volgens Ring) gemakkelijker maken om de oplaadbare batterij te verwijderen. U kunt de deurbel ook vast aansluiten op uw bestaande deurbelbedrading.

Degenen met de originele videodeurbel moeten er echter rekening mee houden dat de deurbel van de tweede generatie niet compatibel is met de montagehardware van de eerste generatie (nieuwe montagehardware is inbegrepen), noch zal de nieuwe deurbel passen in de bestaande (en optionele) Solar Oplader montage. Een nieuwe Solar ChargerRemove non-product link die compatibel is met de vernieuwde Video Doorbell zal in juli te koop zijn voor $ 49.

We zullen een volledige recensie van de nieuwe Ring Video Doorbell hebben zodra we wat quality time hebben doorgebracht met een recensie-eenheid.

0 Shares:
You May Also Like