De Ring Video Doorbell 2 kost vandaag maar liefst $ 99

ring2

Ding Dong! Raad eens wie er weer voor de deur staat? Dat klopt, het is weer een verkoopprijs van Ring Video Doorbell 2, en deze is meer dan belachelijk. B&H Photo Video verkoopt de Ring 2 voor $ 99-50 procent korting op de adviesprijs en de laagste prijs die we ooit hebben gezien bij een grote retailer.

De Ring 2 beschikt over 1080p video-opname, nachtzicht en een gezichtsveld van 160 graden, en geeft je de mogelijkheid om hem op te hangen of de deurbel aan te sluiten op je bestaande bedrading. We waren erg blij met de Ring 2 in onze recensie, prezen hem om zijn betere bewegingssensoren en eenvoudige wifi-installatie, en gaven hem 4 sterren en een keuze van een redacteur. We noemden het ook de beste videodeurbel op batterijen die je kunt kopen.

Als je op je hoede bent om een ​​Ring-deurbel te kopen vanwege de recente privacycontroverse, heeft het bedrijf een aantal van die zorgen weggenomen met een nieuw Control Center in de app en door tweefactorauthenticatie voor alle accounts te verplichten. Ring heeft ook de trackers van derden die het in zijn Android-app gebruikte, afgesloten en biedt een manier om zich af te melden.

[ Want more great deals? Check out TechConnect, our home for the best tech deals, all hand-picked by the PCWorld, Macworld and TechHive editors. ]

Met die veranderingen en deze prijs vinden wij dat de Ring deurbel een plekje op je voordeur verdient.

[Today’s deal: Ring Video Doorbell 2 for $99 at B&H Photo VideoRemove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like