De Ring Alarm Kit heeft zojuist een dieptepunt bereikt en je krijgt een gratis Echo Dot

ringalarm

Dat we meer thuis blijven, betekent niet dat we niet aan huisbeveiliging hoeven te denken. En de deal van vandaag doet al het denken voor je: Amazon verkoopt de 5-delige Ring Alarm-kit plus een Echo Dot voor $ 160. Verwijder niet-productlink, bijna $ 100 korting op de bundelprijs en de laagste die we ooit hebben gezien.

Deze bundel bevat alles wat je nodig hebt om je huis te beveiligen, inclusief een toetsenbord, basisstation, contactsensor, bewegingsdetector en range extender, en de Echo Dot. We hebben de tweede generatie versie van het Ring Alarm niet beoordeeld, die het ontwerp met dezelfde functionaliteit tweakt, maar de originele Ring Alarm Kit vier van de vijf sterren gaf en noemde het “een fantastisch product … (dat) alleen maar beter zal worden met tijd.”

Zodra het alarmsysteem is ingesteld, bedien je alles vanaf je smartphone. Als je professionele monitoring wilt toevoegen, moet je $ 10 extra per maand besteden aan Ring’s Protect Plus-service. De monitoringservice omvat 60 dagen onbeperkte video-opname en foto-opname. Nieuwe Ring-bezitters krijgen een gratis proefperiode van 30 dagen voor Protect Plus. Als u zich afmeldt voor monitoring, bevat het basisstation een sirene van 104 dB om potentiële indringers af te schrikken.

Zoals je zou verwachten, integreert Ring Alarm met Alexa, en de Echo Dot is een leuke touch. Naast het werken met Ring Alarm, kan de Echo Dot muziek afspelen van services zoals Spotify, en stembesturing toevoegen aan tal van slimme lampen, schakelaars en andere slimme apparaten voor thuisgebruik. En voor deze prijs belooft het Ring Alarm “een enorme hit te worden bij mensen die op zoek zijn naar een eenvoudig, gebruiksvriendelijk huisbeveiligingssysteem.”

[Today’s deal: Ring Alarm 5-piece kit with Echo Dot for $160 on AmazonRemove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like