De Ring 2-videodeurbel is nu gedaald tot $ 110 bij Walmart

ring2

Of je nu een extra beveiligingslaag aan je huis wilt toevoegen of gewoon pakketdieven wilt pakken, vandaag is een geweldige dag om een ​​fantastische deurbelcamera op te halen. Walmart verkoopt de populaire Ring 2 Video Doorbell voor $ 110 via de externe verkoper AlatacRemove non-product link (klik op de optie “Ring 2 (Silver)” om de prijs te zien). Dat is een fantastische prijs voor de Ring 2 en lager dan ooit op Amazon. We markeren het meestal wanneer het rond de $ 150 komt en meestal is het op of in de buurt van de adviesprijs van $ 200.

De Ring 2 biedt 1080p video-opname, infrarood nachtzicht, tweerichtingsaudio en 802.11b/g/n Wi-Fi. De Ring 2 kan werken als een batterij-aangedreven stick-up-apparaat of kan worden aangesloten op bestaande bedrading. En aangezien de batterij verwijderbaar is, is het opladen een fluitje van een cent.

We hebben onze recensie voor de Ring 2 afgelopen september bijgewerkt nadat een software-update enkele hoognodige functies had opgeleverd. Over het algemeen vonden we het apparaat leuk ondanks een lastige installatie, en prezen we het om zijn videokwaliteit en bewegingssensoren, evenals de uitstekende klantenservice van Ring. Kortom: voor $ 110 is de Ring 2 een duidelijke winnaar.

[Today’s deal: Ring 2 Video Doorbell for $110 at Walmart]
0 Shares:
You May Also Like