De originele Google Home Mini is nu een miezerige $ 13

google home mini primary

Op dit moment kun je voor een ongelooflijke prijs een slimme luidspreker in elke kamer plaatsen. Lowe’s verkoopt de eerste generatie Google Home Mini (in elke gewenste kleur, zolang het maar krijt is) Verwijder niet-productlink voor $ 13. Dat is bijna een vierde van de oorspronkelijke prijs, en veel beter dan de $ 35 tot $ 36 elders.

De originele Google Home Mini werd bijna vier jaar geleden uitgerold. Toen we de Mini in 2017 beoordeelden, gaven we hem vier van de vijf sterren. Ons grootste bezwaar was dat het niet zo geweldig was in het weergeven van muziek, maar als je naar deuntjes luistert terwijl je kookt of een podcast hoort, zal het de klus klaren.

De grootste aantrekkingskracht van de originele Google Home Mini is natuurlijk de slimme Google Assistent. Zeg gewoon ‘Hey Google’ om smarthome-apparatuur te bedienen, verkeers- en weersupdates te krijgen, antwoorden te krijgen op eenvoudige webvragen, muziek en podcasts te streamen, timers in te stellen en meer.

Hoewel het krijgen van een ouder model van wat dan ook je een moment van pauze kan geven, verschilt de originele Google Home Mini niet zo veel van de $ 49 Google Nest Mini die hem verving. De Nest Mini heeft een iets betere geluidskwaliteit dan het origineel, maar ze zien er bijna identiek uit.

Als je al Google Assistent-speakers of slimme schermen in huis gebruikt, is de Google Home Mini een uitstekende aanvulling. Gebruik je helemaal geen slimme speaker? Dan is $ 13 voor een Google Home Mini een fantastische prijs om er een uit te proberen.

[Today’s deal: Google Home Mini for $13 at Lowe’s.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like